Arrowverse crossover 'Crisis on Infinite Earths' će trajati sveukupno pet sati!

Arrowverse crossover ‘Crisis on Infinite Earths’ će trajati sveukupno pet sati!

Jučer je održan CW Upronts, na kojem CW redovno izvještava o novim i aktualnim projektima, a tu se naravno našlo mjesta i za nove informacije oko toga što nam spremaju za sljedeću Arrowverse sezonu.

Ako ste mislili da je Avengers Endgame najduži superhero događaj godine, prevarili ste se. Crisis on Infinite Earths, novi Arrowverse crossover za kojeg se očeuje da će biti ne samo najveći crossver dosad, nego će i zatvoriti jedno i otvoriti novo poglavlje Arrowversea (onako kako je Avengers Endgame to napravio za MCU). CW je objavio da će se Crisis sastojati od ukupno pet međusobno spojenih epizoda, po jedna od svake aktualne Arrowverse serije. To znači da će sve Arrowverse serije – Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow te nova serija Batwoman imati svoj udio u ovom crossoveru kojega je najavio ne samo prethodni crossover Elseworlds, nego i finalne ovosezonske epizode Arrowa The Flasha.

Arrowverse crossover 'Crisis on Infinite Earths' će trajati sveukupno pet sati!

Elseworlds nam je pokazao da je zapravo lik The Monitor, čiji je zadatak čuvati sigurnost Multiversea u potrazi za ratnicima za neviđeni Crisis koji dolazi. Green Arrow, Flash i Supergirl su uspjeli ispraviti njegove zavrzlame ali ključ je bio na liku Green Arrowa koji se ponudio Monitoru za borbu u Crisisu jer je ispravljanje njegovih zavrzlama umalo koštalo Flasha i Supergirl njihovih života. Također, na lik Batwoman ćemo također moći računati jer će u borbi ovakvih razmjera sigurno svaki heroj biti od pomoći, a i posljednja scena Elseworldsa (koja je i uvod u Crisis) je prikazana u Gothamu, u poznatom Arkham Asylumu.

Iako su dvije ovosezonske finalne epizode Arrowa i Flasha (iako The Flash ovaj Crisis najavljuje faktički još od prve sezone) možda čak na neki način i spojlale konačni ishod Crisisa, sigurno je da će biti vrlo zanimljivo vidjeti kako će se stvari odviti budući da će Crisis biti i završno poglavlje serije Arrow, nakon kojega će ta serija završiti nakon osam sezona emitiranja.

Prošlogodišnji Elseworlds trajao je tri zasebne epizode (Legends of Tomorrow nisu sudjelovali u tom crossoveru), a godinu ranije je prikazan Crisis on Earth-X koji se sastojao od četiri epizode tj. od svih tadašnjih (i trenutnih) Arrowverse serija. Ove jeseni će krenuti sa prikazivanjem i serija Batwoman, čime će se od Crisis on Infinite Earths stvoriti dosad najduži crossover. Iz CWa su najavili da, iako će crossover trajati pet sati, biti će raspoređen na samo dvije primetime večeri.

Ove jeseni, vjerojatno tokom listopada, se nastavljaju serije Arrow (finalna, osma sezona), The Flash (šesta sezona) i Supergirl (peta sezona), a svoju premijeru će ususret novom crossoveru imati i Batwoman. Nova sezona Legends of Tomorrow (peta sezona) će se početi prikazivati tijekom polusezone tako da ne bi bilo iznenađenje da i premijerna epizoda bude bio crossovera.

Crossover Crisis on Infinite Earths očekujemo na CWu ove jeseni (vjerojatno početkom prosinca). Ovdje još možete vidjeti dva teasera za taj nadolazeći crossover kojeg ja još volim zvati Arrowverse Endgame!

Similar Posts