Najbolji Traileri 2017 godine! - Svijet filma

Najbolji Traileri 2017 godine!

Ovo su reklame koje mnogi od nas vole pogledati, a kao i svake godine ima nekih zaista veličanstvenih, koji nekada znaju i prikazati filmove boljima nego što zaista jesu. U ovom članku vam donosimo sve najbolje filmske trailere, koji su izašli ove godine, na jednom mjestu.

Dunkirk

Nije puno prikazao ovaj prvi teaser, ali je stvorio odličan ugođaj žurbe, zbog ovog kucajućeg sata.

Thor: Ragnarok

Ovaj prvi pogled na trećeg Thora nam je dao odličnu glazbu Led Zeppelina i šale, nešto što prijašnji Thor filmovi nisu imali, barem ne u tolikoj količini.

Call Me By Your Name

Još jedna odlična glazba od Sufjan Steven, Mystery Of Love, prati ovaj vrlo dirljivi trailer za film.

Star Wars: The Last Jedi

Što vidite? Tamu ili svjetlost? Ali što čujete? Luke Skywalkerove prve riječi od 1983… kako ga ne staviti na listu?

Wonder Woman

Odlične akcijske scene, odlična glazba i još bolja Gal Gadot!

Baby Driver

Iako mnogi vole ovaj film ja definitivno nisam ljubitelj i mislim da ga je trailer predstavio boljim nego što je, plus glazba je odlična.

Logan

Ne tako dobar kao prvi trailer koji je izašao još u 2016 godini, ali i dalje odlična najava za oproštaj legendarnog Hugh Jackmana kao Wolverina.

The Killing Of A Sacred Deer

Još jedan odličan trailer, popraćen odličnom izvedbom pjesme ‘Burn’, ali ovog puta od mlade glumice Raffey Cassidy, koji je time dodatno jeziv.

Jurassic World: Fallen Kingdom

“Znam zašto smo ovdje. Spašavanje. Spasiti dinosaure od otoka koji će eksplodirati. Što bi moglo poći po zlu?” – odličan trailer

Blade Runner 2049

Sviđao se ovaj film nekome ili ne, mora se priznati da vizualno izgleda savršeno, a već nam i ovaj trailer to dočarava na pravi način.

The Florida Project

Vrlo interesantan, duhovit i pun boja, ovaj trailer odlično prikazuje ono što nas čeka u filmu.

It

Bilo je puno bojazni da ovaj film neće moći ispasti jednako dobro kao TV mini serija iz 1990 godine. Već po ovom traileru se vidjelo da to neće biti problem.

War For The Planet Of The Apes

Ovom traileru su prethodila dva, ali ovaj je prvi prikazao neodoljivog ‘Bad Ape’, pa smo se zato odlučili njega staviti.

Avengers: Infinity War

Teško ova lista može biti potpuna bez trailera s najvećim pregledom u povijesti, unutar 24 sata. Najava za događaj građen zadnjih 10 godina, vouuu!

Beauty and the Beast

Još uvijek najgledaniji film u godini i vizualno savršenstvo, kao i film, takav je i ovaj trailer, savršen. Plus, ples i glazba.

Game of Thrones Season 7

Ha! Namjerno smo napisali gore filmske, a onda iznenadili s ovim (šokantno!), kvalitetom u razini bilo kojeg filmskog trailera, GOT sezona 7.

Similar Posts