Otkrivena dužina trajanja 'Wonder Woman 1984'

Otkrivena dužina trajanja ‘Wonder Woman 1984’

Dužina trajanja Wonder Woman 1984 objavljena je sada kada su ulaznice u prodaji, a obožavatelji bi trebali biti spremni na 2 sata i 31 minutu gledanja Gal Gadot u akciji najpoznatije svjetske heroine.

Redateljica Patty Jenkins prethodno je za Collider rekla prošlog prosinca da je prvi rez nastavka bio 2 sata i 45 minuta, tako da je očito bila zauzeta rezanjem filma u sobi za montažu.

Studiji su poznati po tome što preferiraju kraće vrijeme izvođenja, a čini se da je Jenkins u tom intervjuu aludirala na neke montažne sporove, rekavši da bi “jedna od stvari s kojom se petljam sam skratila – što bi sve uzbudilo – ali nije loše.”

Jedan od razloga što je prvi rez možda bio malo duži nego što se prvotno očekivalo jest taj što je Jenkins prepoznala određene trenutke tijekom snimanja kao posebne, pa ih je odlučila proširiti.

“Bilo je zanimljivo da se toliko scena koje smo krenuli snimati, dogodi nešto veliko, a zatim proširimo. Neke stvari koje su napisane kao vrlo male, mali trenuci pretvorili su se u “Ali to je tako strašno!” Tako da je teško kad završite s tom situacijom “, rekla je Jenkins.

151-minutno vrijeme izvođenja Wonder Woman 1984. čini ga znatno dužim od kino verzije Justice League koja je trajala relativno kratka 2 sata, iako je i dalje minutu kraća od kino verzije Batman V Superman. U međuvremenu, Suicide Squad trajao je 123 minute, Shazam! je bio 132 minute, a Aquaman 142 minute, tako da je nastavak Wonder Woman jedan od najdužih DC filmova.

Naravno, budući da će Wonder Woman 1984 biti objavljen na HBO Maxu istog dana kad se pojavi u kinima, milijuni ljudi koji ga gledaju kod kuće moći će pauzirati film kako bi otišli u kupaonici i odgovarali na poruke (što je meni osobno protiv svih standarda u procesu gledanha filma). Wonder Woman 1984 predstavlja dva nova negativca koja su glumili Kristen Wiig i Pedro Pascal, plus vraćanje Chrisa Pinea kao Dijanine ljubavi Stevea Trevora, sve to daje dovoljno priče da opravda svoje vrijeme izvođenja.

Suprotno tome, najduži superhero film ikad Avengers: Endgame trajao je 3 sata i 2 minute, pa se Wonder Woman 1984 osjeća poput kratkog filma u usporedbi s tim Marvelovim divom. Bez obzira koliko vam se sviđa vrijeme izvođenja, jasno je da će film, zahvaljujući pretplatnicima na HBO Maxu i obožavateljima dovoljno hrabrima da film pogledaju u kinima, zaraditi puno novca.

Kako vi planirate gledati novu Wonder Woman? U kino sjedalu ili na vlastitom kauču?

Similar Posts