Eternals su se već pojavili u Marvelovom Filmskom Svemiru

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

Poput Guardians of the Galaxy prije njih, The Eternals je film okružen tajnovitošću, a s obzirom na pomalo nejasnu prirodu ovih likova, mnogi obožavatelji nisu sigurni što očekivati. Otkriveno je vrlo malo detalja o projektu, a iako bi se zavjesa uskoro trebala povući, vjerojatno smo još barem nekoliko mjeseci udaljeni od saznanja više.

Produkcija je nedavno završila na ovom Marvel Studios filmu koji stiže u kina ovog studenog, ali sada smo ponovno pogledali sve fotografije sa seta snimanja koje su našle svoj put do interneta kako bismo vam omogućili detaljni vodič za najveća otkrića i detalje iz ih.

Od ikoničnih lokacija iz stripova do vrlo zgodnih kostima i čak nekoliko spoilera radnje, još uvijek ne znamo mnogo o Eternalima, ali ove slike ipak dobro osvjetljavaju put Marvelovog misterioznog novog projekta. Dakle, da biste provjerili ova moguća otkrića, sve što trebate učiniti je provjeriti što smo vam pripremili.

Barem neki od Eternala će biti u sadašnjosti

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

Marvel Studios predsjednik Kevin Feige citirao je da će nas Eternali voditi kroz tisuće godina Marvelovog Filmskom Svemira, ali rano postavljene fotografije potvrdile su da će se barem neki od likova iz ovog filma odvijati i u današnje vrijeme (vjerojatno nakon Avengers: Endgame).

Sersi (Gemma Chan) primijećena je u Londonu s mobitelom, tako da ovi heroji očito žive među nama i skrivaju se pred očima javnosti. Te su slike također potvrdile da će Sersi pasti na Dane Whitmana (Kit Harington) u sadašnjost, a ne u srednjovjekovno doba kao što su sugerirale neke rane glasine o filmu Marvel Studios (iako je moguće da s ona susrela i s njegovim pretkom).

Netko će umrijeti

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

Thena (Angelina Jolie) primijećena je izdaleka relativno rano tijekom snimanja, a ove fotografije ostaju među najintrigantnijim. U onome što je izgledalo poput srednjovjekovnog okruženja, vidjeli smo nešto što izgleda poput pogrebne lomače koja je gorjela prije nego što je Eternalka stigla do obližnjeg jezera i posipala nešto pepela u njega.

Pitanje je čiji je to pepeo?

Postoji prilično puno glumačkih članova koji još uvijek nisu snimljeni u scenama današnjice, tako da je posve moguće da će Eternali ubiti jednog od junaka u prošlosti…

Eternali koriste svoje moći u javnosti

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

Različite slike sa seta filma prikazale su likove poput Ikarisa i Sersi koji su danas koristili svoje moći na vrlo javnim mjestima (jasno, u ovom trenutku su se prestali skrivati).

Zanimljivo je da se čini kao da će Eternali dijeliti iste moći kao i njihovi kolege iz stripova, jer su prikazani dok lete i koriste ono što su vrlo vjerojatno neke energetske moći.

Tijekom ovih sekvenci, junaci su prikazani u svojoj uličnoj odjeći, pa tko zna hoćemo li ih uopće vidjeti obučene u odjela u sadašnjost ili ćemo vidjeti to vidjeti samo u prošlosti.

Kostimi izgledaju odlično

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

U sceni sa snimanja filma u kojoj smo vidjeli najviše akcije, Thena, Phastos i Sersi primijećeni su kako se pripremaju i bore protiv nepoznate prijetnje (vjerojatno jednih od Celestials). Konceptna umjetnost prikazana na Comic-Conu nije bila najbolje što smo vidjeli od Marvel Studios, ali kostimi izgledaju mnogo bolje u stvarnom životu i odaju počast izvornom materijalu na uzbudljive načine.

Još nismo dobili detaljan pogled na heroje, ali od onog malo što smo mogli vidjeti na ovim slikama, fanovi definitivno neće biti razočarani kada ova grupa heroja stigne u MCU.

Dvije kultne stripovske lokacije su otkrivene

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

Među možda najboljim skupom fotografija koje smo vidjeli otkad su Eternali počeli snimati, one su koje potvrđuju da ćemo vrijeme provoditi i u Babilonu i u Grobnici Bogova.

U stripovima se Gilgameš jednom borio protiv pokušaja invazije na Zemlju od strane tamošnjih Kronana, dok se Thena susrela i zbližila s Devijantom poznatim kao Kro. Što se tiče Grobnice Bogova, to se nalazilo u Gradu Svemirskih Bogova i izgrađeno kako bi navijestilo dolazak Celestiala.

U ovom filmu čini se da su dvije lokacije spojene, a velika je šansa da ćemo vidjeti i dolazak Celestiala, kao i sukob Eternala i Devijanata ovdje ako priče iz stripa Jacka Kirbyja budu bilo kakav pokazatelj.

Dane Whitman i Sersi moderna romansa

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

Kao što smo spomenuli, Sersi i Dane Whitman postat će romantično povezani, a oni su prikazani na raznim lokacijama u Londonu kako se zbližavaju. Ovo ne bi trebalo biti veliko iznenađenje, pogotovo jer su se ta dva heroja također zbližila kad su bili članovi Avengera.

Čini se da je ova romansa ogroman dio Eternala, a Sersijina ljubav prema ljudskom rodu mogla bi biti ono što dovodi do toga da tim napokon izađe iz sjene kako bi zaštitio stanovnike Zemlje.

U stripovima je otkriveno da Celestiali dolaze na Zemlju svakih 1000 godina, a bez Avengera, možda su jedini koji su dovoljno moćni da savladaju svoje tvorce? Deviante također treba uzeti u obzir, ali postoji još jedno moguće objašnjenje…

Je li Dane Whitman Arheolog?

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

Na postavljenim fotografijama uočene su i arheološke iskopine, što je možda znak da će Eternala, Deviante i Celestiale netko možda ne očekivano otkriti.

To bi zapravo pratilo stripove (iako s nekim zapaženim promjenama), jer je Daniel Damian prvi otkrio njihovo postojanje i nehotice se našao u špijuniranju Ikarisa, koji se predstavljao kao znanstvenik. Ako je, u ovoj verziji, Dane arheolog i Sersi ga pazi, možda je to što se ona zaljubi u njega razlog povratka Celestiala?

Teško je reći sigurno, ali očito ćemo zaviriti u prošlost tima kako te vidjeti kada su se stvorilo, kao i perspektivu današnjice.

Eternals Vs. Deviants

Marvel The Eternals spojleri: 8 najvećih otkrića iz slika sa snimanja filma

U jednoj seriji postavljenih fotografija prikazani su Sersi, Kingo i Sprite koji se naizgled emocionalno opraštaju, i dok je teško odrediti u kojoj se sekvenci ovo odvija, u drugim slikama su prikazani Sersi, Ikaris i Sprite kako štite Danea od neviđenih bića.

Šanse su da su to Devianti, ali što je toliko važno u štićenju Danea?

Da, oni su superheroji, ali možda je oko njega povezano više nego se na prvu čini, a teško je zamisliti kako se njegova transformacija u Black Knighta ne dotiče na neki način u ovom filmu.

Similar Posts