Prvi službeni detalji o potencijalnoj 'Arrow' spin-off seriji

Prvi službeni detalji o potencijalnoj ‘Arrow’ spin-off seriji

CW je objavio sinopisis za tzv. backdoor pilot potencijalne serije Green Arrow and the Canaries koja je u razvoju kao spin-off popularne serije Arrow koja će uskoro završiti sa prikazivanjem.

Ovaj članak sadrži potencijalne spojlere za konačna dva dijela Crisis on Infinite Earths crossovera.

Superhero serija Arrow, kojoj su preostale još samo tri epizode prije nego okonča svoje prikazivanje nakon osam sezona i 170 epizoda, mogla bi dobiti još jedan spin-off smješten u Arrowverse svemir. U tom potencijalnom spin-offu glavnu bi ulogu imala Katherine McNamara kao Mia, kćer Olivera Queena, koja je u futurističkom Star Cityu preuzela njegovu ulogu kao nova Green Arrow. Uz to, za seriju su najavljene Katie Cassidy kao Laurel Lance i Juliana Harkavy kao Dinah Drake, dvije heroine koje masku Black Canary. CW je odlučio predzadnju epizodu Arrowa iskoristiti kao tzv. backdoor pilot na osnovu čije bi se uspješnosti odlučio hoće li odobriti novu seriju sa te tri heroine. Sada je za taj backdoor pilot došao i službeni sinopsis koji otkriva prve službene detalje radnje:

Godina je 2040. u Star Cityju, a Mia Queen (Katherine McNamara) ima sve što je ikada mogla poželjeti. Međutim, kad se Laurel (Katie Cassidy) i Dinah (Juliana Harkavy) iznenada ponovno pojave u njenom životu, stvari poprimaju šokantan zaokret i njezin savršeni svijet se mijenja. Laurel i Dinah prate žrtvu otmice koja ima izravne veze s Mijom i potrebna joj je pomoć. Znajući da će to promijeniti sve, Mia ne može biti heroj, a ona, Laurel i Dinah još jednom stavljaju maske kako bi spasili grad.

Kao što vidimo, budući da je ovo prva epizoda nakon zaključka crossovera Crisis on Infinite Earths, evidetno je da će pozitivci uspjeti obnoviti Multiverzum kojeg je glavni negativac ostavio u ruševinama. Također, vidimo da se Mia više ne preziva Smoak (po svojoj majci), već Queen. Pretpostavljamo da će epilog Crisisa imati utjecaj na tu promjenu prezimena i na to da Mija u budućnosti “ima sve što je ikada  mogla poželjeti.”

CW je inače poznat kao veliki ljubitelj spin-offova, osim što se iz Arrowa izrodio čitav taj Arrowverse svemir kojeg čini još dodatnih pet serija, ove godine će sa prikazivanjem krenuti Katy Keene, spin-off njihove popularne serije Riverdale, a u razvoju je i serija Superman & Lois, spin-off također Arrowverse serije Supergirl. Ipak, valja imati na umu da je CW u dva navrata pokušao napraviti spin-off  jedne od njihovih najpopularnijih serija, Supernatural, ali niti jedan od ta dva pokušaja nije uspio da izrodi novu seriju. U svakom slučaju, sve zavisi od toga koliko će publika i čelnici CWa ostati zadovoljni nakon prikazivanja backdoor pilota.

Crossover Crisis on Infinite Earths će biti zaključen 14. siječnja. Backdoor pilot ovog potencijalnog spin-offa će biti prikazan 21. siječnja, a 28. siječnja je veliko finale serije Arrow.

Similar Posts