Game Of Thrones Sezona 8 Teorija: Bran je Night King

Game of Thrones sezona 8 – otkrivene dužine trajanja svih epizoda

Ostalo je još vrlo malo vremena do početka posljednje osme sezone serije Game of Thrones, a kako bi vas još malo uzbudili oko početka osme sezone, HBO je sada otkrio točne dužine svih šest epizoda.

Mreža je ažurirala svoj TV raspored kako bi otkrila da će uvodna epizoda, koja će se emitirati 14. travnja, biti duga 54 minute, dok će druga epizoda, koja će se emitirati 21. travnja, trajati 58 minuta.

Treća epizoda je 60 minuta, epizoda četiri je 78 minuta, a posljednje dvije epizode su nevjerojatnih 80 minuta. Duge noći su definitivno ovdje …

To je u velikoj mjeri u skladu s izvješćima iz siječnja koja su tvrdila da će prve dvije epizode trajati otprilike jedan sat. Također je objavljeno da će se sljedeće četiri epizode pojaviti s po 80 minuta, tako da je samo treća epizoda značajno odstupila.

Game of Thrones sezona 8 - otkrivene dužine trajanja svih epizoda
IGN slikovito prikazao kako to izgleda

Dakle, po zvuku toga, sezona 8 će biti poput gledanja šest filmova, što je upravo ono što je HBO šef Richard Plepler obećao početkom godine.

“To je spektakl”, rekao je Varietyju. “Momci su snimili šest filmova. Reakcija koju sam imao dok sam ih gledao bila je:” Gledam film “.

Dodao je za showrunnere David Benioffa i DB Weissa: “Znali su da je ljestvica visoka. Prekoračili su ljestvicu.

“Dvaput sam ih gledao bez ikakvog CGI-ja i zadivljen sam. Sve nas čeka nevjerojatna poslastica pripovijedanja i čarobne, čarobne produkcije.” Ne sumnjamo da će se naći na našoj listi najboljih serija 2019. godine i to vrlo vjerojatno pri samom vrhu.

Game of Thrones sezona 8 ima premijeru 14. travnja 2019. godine.

Similar Posts