Jennifer Carpenter u novoj NBC dramskoj seriji

Jennifer Carpenter u novoj NBC dramskoj seriji

“Ako želite uhvatiti špijuna, morate početi razmišljati kao špijun.”

NBC je danas na svom twitter profilu objavio datum izlaska pilot epizode nove dramske serije – The Enemy Within.

Datum premijere: 25. veljače 2019.

Žanr: Drama

Kreator: Ken Woodruff

Glumačka postava: Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Raza Jaffrey, Cassandra Freeman, Kelli Garner, Noah Mills

Sinopsis: Agent FBI-a mora udružiti snage sa bivšom agenticom CIA-e koja je osuđena za izdaju kako bi uhvatio notornog špijuna.

Jennifer Carpenter u novoj NBC dramskoj seriji
Jennifer Carpenter se sasvim sigurno dobro sjećate iz Showtime-ove nagrađivane serije Dexter, gdje je glumila omiljenu čuvaricu zakona Debru Morgan, a neki će se možda sjetiti i CBS serije Limitless gdje je glumila FBI agenticu Rebeccu Harris. Dok je serija Dexter bila enorman uspjeh, Limitless, unatoč solidnoj gledanosti, dobrim ocjenama kritike te nominacijom za jednog Emmya nije uspijela preživjeti dulje od jedne sezone.

No, od 25. veljače 2019. Jennifer Carpenter ćemo moći gledati u jednoj sasvim drugačijoj ulozi. Nakon što je u ove dvije ranije navedene serije glumila briljantne čuvarice zakona, Jennifer će sada glumiti, također briljantnu, Ericu Shepherd, bivšu agenticu CIA-e, koja je proglašena izdajicom vlade SAD-a te trenutno izdržava doživotnu kaznu u maksimalno čuvanom zatvoru.

No, iako se smatra najomraženijom ženom u SAD-u, Erici će se pružiti prilika da se amnestira kada FBI agent Will Keaton (Morris Chestnut), unatoč njegovom vlastitom protivljenju, ali bez puno izbora, odluči zatražiti Ericinu pomoć da uhvati notornog špijuna s kojim Erica ima zajedničku prošlost. Keatonu neće biti lako vjerovati ženi koja je skoro uništila sve, pa tako i njega. Keaton i Erica imaju različite motive da uhvate ovog zajedničkog neprijatelja, ali oboje znaju jedno: “Ako želite uhvatiti špijuna, morate početi razmišljati kao špijun.”

Jennifer Carpenter u novoj NBC dramskoj seriji

Iako se o karakterima likova ne zna puno, samo po ovome se može procijeniti da će Jennifer sigurno glumiti žestokog lika koji će se gledateljima lako zavući pod kožu. Lik Keatona će glumiti Morris Chestnut kojeg se određena publika sjeća kao Dr. Rosewooda Jr. iz serije Rosewood.

The Enemy Within se u SAD-u počinje prikazivati u ponedjeljak, 25. veljače u 10 sati navečer (26.2. u 4 sata ujutro po našem vremenu). To znači da ova serija preuzima mjesto u programu od serije Manifest koja je prije tri tjedna završila svoju prvu sezonu sa poprilično solidnom gledanosti, još nije poznato hoće li NBC ostaviti seriju na životu i iduće sezone.

Osim ove, NBC je objavio i datum premijere nove serije The Village, koja počinje 12. ožujka 2019.

Druge je zanimalo i ovo...