The Walking Dead fanovi užasnuti Neganovom Whisperer maskom (reakcije i video)

The Walking Dead fanovi užasnuti Neganovom Whisperer maskom (reakcije i video)

The Walking Dead serija je dala Neganu (Jeffrey Dean Morgan) njegovu osobnu zastrašujuću masku od ljudskog tijela tijekom pohoda u rat uz Alphu (Samantha Morton) i Betu (Ryan Hurst) od Whisperera u “Morning Star.”

Noseći svoju kožnu jaknu i masku napravljenu od kože mrtvih, Negan se činio kao punopravni član Alphinog čopora kad su Whispereri krenuli u napad na Hilltop. Morgan je ranije otkrio masku koju je stvorio The Walking Dead umjetnik za specijalne efekte i režiser-izvršni producent Greg Nicotero, koja je jedinstvena među Whispererima: Morgan je zatražio da Nicotero izreže smiješak u mrtve usne maske, nazivajući izgled “vrlo Neganovim.”

“Mrzim masku Whisperera! Super stvar u tome je što me Nicotero upozori da kažem: ‘Hej, Jeff…’ Jer ako me znate,  onda znate da ne volim šminku, ne volim ništa [na mom licu],” priznao je Morgan na “Talking Dead. “Ne stavljaj masku na mene, ovo će biti grozno. Tada mi je palo na pamet da: ‘Mogu li dati prijedlog?,’ A Greg je rekao: ‘Što?,’ Ja sam rekao kao, ‘ako Moram nositi ovu stvar, možemo li napraviti Neganovu masku drugačiju od svih ostalih? Možemo li napraviti kao da je Negan ureza osmijeh u nju?'”

Horor veteran, Nicotero je nazvao Morganovu ideju “najboljom.”

“Tako ja imam ovu super cool masku, a tu je i taj Joker osmijeh urezan u ovu zombie masku,” Morgan je rekao. “I to je bilo poprilično cool.”

U nastavku pogledajte novu jezivu Neganovu masku, a ispod toga reakcije fanova.

Druge je zanimalo i ovo...