Nova Marvel Studios zvijezda će navodno glumiti žensku verziju Lokija za Disney+ TV seriju

Nova Marvel Studios zvijezda će navodno glumiti žensku verziju Lokija za Disney+ TV seriju

Produkcija Disney+ serije Loki će istražiti sudbinu God of Mischiefa nakon što je promijenio svoju sudbinu u Avengers: Endgame, otkrivajući što se dogodilo nakon što je ukrao Tesseract i nestao u prošlosti. Iako je možda spriječio svoju smrt u rukama Ludog Titana Thanosa, njegova je budućnost mnogo neizvjesnija jer će se suočiti s drugim velikim prijetnjama. No, novi razvoj izbora glumaca mogao bi nagovijestiti da će na seriju utjecati neki važni događaji iz Lokijeve povijesti stripa.

Nedavno smo saznali da se glumica Sophia Di Martino pridružila Loki seriji i da će glumiti zajedno s Tomom Hiddlestonom. Špekulacije o njezinoj ulozi su odmah počele, ali izvještaj iz Deadlinea koji tvrdi da je “izvor blizak produkciji” kaže da će Di Martino igrati žensku inkarnaciju Lokija.

To bi učinkovito oživjelo lik i ostalo vjerno kontinuitetu uspostavljenom u filmovima Thor i The Avengers, istovremeno ih gurajući u novom smjeru koji posuđuje sa stranica Marvelovih stripova. To će također učinkovito omogućiti Hiddlestonu da izađe iz Marvelovog Filmskog Svemira, dok istovremeno omogućuje liku da nastavi s novim avanturama dok franšiza unosi sve više nove krvi u miks. Međutim, iskreno ne vidim kako bi se i kome moglo svidjeti da jednog od najpopularnijih likova MCUa zamjene nekom drugom verzijom (i drugim glumcem) i pokušaju nastaviti njegove priče.

Ženska verzija Lokija imala je glavnu ulogu u seriji The Mighty Avengers objavljenoj 2009. godine, a napisali su je Dan Scott i Christos Gage, a dok je crtao Khoi Pham. U ovoj je priči Loki preporođen kao žena i odlučio je manipulirati junacima, predstavljajući se kao Scarlet Witch, formirajući vlastiti tim Avengera u sklopu priče “Dark Reign.”

Nakon što je najavljeno da će u sljedećem Thor filmu biti i ženska verzija Thora, koja pretpostavljam da ga također planira zamijeniti u narednim avanturama, sada nam stižu i ove glasine o ženskoj verziji Lokija. S obzirom na tisuće likova koje Marvelov svemir posjeduje ne vidim apsolutno nikakvu potrebu za ovim. Koje god gledatelje ciljaju s ovim promjenama, mislim da neće sjesti na plodno tlo, no vidjet ćemo, Marvel je do sada uspijevao sve dobro upakirati i prodati. Iako mislim da će ovo biti najveća promjena koja nam dolazi sljedećih godina u MCU.

Loki dolazi na Disney+ streaming platformu u proljeće 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...