Marvelova WandaVision serija dobila novi datum i sada dolazi ove godine!

Marvel Studios će poprilično popuniti Disney+ streaming platformu sljedećih godina, jer trenutno ima nekoliko live-action TV projekata u razvoju koji će se direktno vezati na Marvelov Filmski Svemir.

Prva od tih serija koja dolazi je The Falcon and the Winter Soldier, koja će pratiti avanture Sam Wilsona i Bucky Barnesa i dolazi na streaming platformu ove godine. Kada su prvi puta službeno najavljene, sve serije su trebala doći 2021. godine ili kasnije, čime je The Falcon and the Winter Soldier trebala biti jedina serija koja dolazi 2020. godine. Sada, međutim, čini se da će još jedna Marvelova serija izaći u 2020.

Disney+ je upravo podijelio video u kojem naglašava sve nove i uzbudljive originale koji dolaze na platformu u 2020. U videu je i WandaVision serija, čime je potvrđeno da će ona doći ove godine.

Za sada još ne znamo kada će 2020. godine doći WandaVision serija, ali će to vjerojatno biti negdje u drugom dijelu godine. The Falcon and the Winter Soldier će biti i dalje vjerojatno prva serija koja će izaći, jer je već dugo vremena najavljena za 2020.

Pogledajte ispod video i što je sve Disney najavio za svoju streaming platformu u ovoj godini.

U samo par mjeseci, Disney+ je već pokazao da se može nositi s hit serijama. Star Wars: The Mandalorian je bio rani fenomen, a Disney se sigurno nada da Marvelove serije mogu nastaviti graditi na njegovom uspjehu. S obzirom na to da se povezuju direktno na Marvelov Filmski Svemir se čini kao sigurna oklada.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...