Službeno najavljena nova Star Wars serija 'The Book of Boba Fett'

Službeno najavljena nova Star Wars serija ‘The Book of Boba Fett’

Na kraju druge sezone The Mandaloriana nastala je poprilična zbrka, jer je scena nakon kredita otkrila da će serija Bobe Fetta stići u prosincu 2021., u isto vrijeme kad izlazi i 3. sezona Mande. Neki su se ljudi pitali hoće li te dvije stvari bile su jedno te isto. Može li Boba Fett preuzeti ulogu Mandaloriana u trećoj sezoni, čineći seriju više antologijom? Par dana kasnije imamo službeni odgovor. Book of Boba Fett bit će vlastita serija.

Disney + potvrdio je da će spin-off Bobe Fetta biti samostalna stvar uoči nastupa izvršnih producenata u Good Morning America. Tweetom su otkrili službeni logotip nove serije i potvrdili da će Dave Filoni i Jon Favreau biti izvršni producenti zajedno s Robertom Rodriguezom, koji je režirao jednu od epizoda Mandaloriana.

Tweet ne samo da potvrđuje knjigu o Bobi Fettu kao zasebnu seriju, već i koje će dvije zvijezde sve voditi. Kao što se i očekivalo, Temuera Morrison i Ming-Na Wen glumit će u u seriji kao naslovni lovac na glave i Fennec Shand. Ako se sjećate, Fennec Shand ostavljen je mrtvim u prvoj sezoni Mandaloriana, da bi ga spasio Boba Fett, pa su njih dvoje sada odani saveznici.

To sve znači da, unatoč onome što bi neki mogli reći na društvenim mrežama, Mandalorian nije neka čudna vrsta antologijske serije. Sezona 3 neće slijediti drugačijeg Mandaloriana kao karaktera. Din Djarin Pedra Pascala igrat će u trećoj sezoni serije koja će biti objavljena odmah nakon Book of Boba Fett.

Radujete li se novo-najavljenoj Star Wars seriji!

Similar Posts