Dva glumca iz serija 'Game of Thrones' i 'Narcos' se pridružili Netflixovoj DC seriji 'The Sandman'

Dva glumca iz serija ‘Game of Thrones’ i ‘Narcos’ se pridružili Netflixovoj DC seriji ‘The Sandman’

Netflixova adaptacija The Sandman Neila Gaimana imala je buran razvoj, ali sada će napokon dobiti svoju priliku kao Netflixova serija.

Razvio ga je pisac Wonder Woman Allan Heinberg, Sandman će napokon na mali ekran donijeti Dreamovu priču. Iako se projekt trenutno snima u Ujedinjenom Kraljevstvu, detalji o njegovoj glumačkoj postavi bili su rijetki. Izvješteno je da je engleski glumac Tom Sturridge u pregovorima za glavnu ulogu, ali njegovo sudjelovanje tek treba potvrditi.

Informacije iz Deadlinea sugerirale su da će se Taron Egerton pridružiti seriji, iako je Neil Gaiman pojasnio da sudjelovanje zvijezde Rocketmana ne seže dalje od lika Johna Constantinea.

Sad su se pojavili detalji koji oko dva dodatka glumačkoj postavi, pomažući zaokružiti Sandmanov niz ključnih likova.

Dva glumca iz serija 'Game of Thrones' i 'Narcos' se pridružili Netflixovoj DC seriji 'The Sandman'

Charles Dance (Game of Thrones) i Boyd Holbrook (Logan) pridruženi su sporednim ulogama u Netflixovom filmu The Sandman, ekskluzivno je doznao The Direct. Dance će igrato Rodericka Burgessa, dok će Holbrook glumiti Corinthiana.

S dvojicom prestižnih glumaca koji su se pridružili glumačkoj ekipi projekta The Sandman, očito je da Netflix i DC ulažu sve napore u ovu adaptaciju.

Da rezimiramo, Roderick Burgess jedan je od glavnih protivnika Dreama, zatvorivši ga početkom 20. stoljeća nakon pokušaja hvatanja Deatha, još jednog člana Endlessa. Burgess pokušava s Sanom pregovarati za vlastitu korist, ali na kraju taj zadatak prenosi na svog sina Alexa Burgessa, nakon njegove smrti.

Uloga Charlesa Dancea u ulozi Rodericka Burgessa ukazuje na to da će emisija Netflix prilično prilagoditi Dreamovu stoljetnu priču, što sugerira da će dio serije biti smješten u prošlost. Kako je Danceova uloga ograničena na sporedni lik, Roderick Burgess može biti prisutan rano kako bi započeo s Dreamom u zatvoru, prije nego što pređu na njegovog sina u istaknutijem dijelu.

U stripu Vertiga, Corinthian je noćna mora koju je stvorio Dream koji se protivi svojoj namjeri postajući serijski ubojica na Zemlji. Lik je poznat po tome što nosi sunčane naočale, skrivajući oči zamijenjene dvama zubima. Također je sposoban preuzeti tijela ljudi, zamjenjujući im oči svojim zaštitnim znakom biserno bijelih boja i isušujući boju s njihove kose.

S obzirom na to da se Corinthian čini kao efektno težak lik, obožavatelje zanima vidjeti kako Netflix uvjerljivo pristupa njegovom prikazivanju u televizijskom proračunu. Boyd Holbrook možda je najpoznatiji po ulozi negativca Donalda Piercea u Loganu, pa je prikladan odabir da igra poremećenog Corinthiana.

Trenutno je u tijeku snimanje The Sandmana, a očekivani izlazak je na Netflixu negdje 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...