Game Of Thrones Sezona 8 Teorija otkriva tko je meta Night Kinga

Otkazani Game Of Thrones spinoff bi navodno istraživao podrijetlo bijelih šetača

Game Of Thrones je možda završila s prikazivanjem na HBO-u, ali svijet Westerosa nastavit će se istraživati. Godinama znamo da je u razvoju nekoliko serija. Tijekom tog vremena, dvije su napravile značajne korake naprijed, a samo je jedna za sada u cjelini naručen u serijskom obliku. Jedna serija koja je dobila pilotsku produkciju prije nego što je otkazana bila je serija u kojoj glumi Naomi Watts koju je autor George R. R. Martin nazvao Dugom noći.

Detalji koje smo znali o seriji bili su rijetki. Znali smo da se to odvija tisućama godina prije događaja Game of Thrones i da se to dogodilo na kraju zlatnog doba heroja. Osim toga, nismo znali ništa, baš poput Jona Snowa. No, sada Redanian Intelligence, mjesto na kojem se saznaju razne informacije o fantazijama, otkriva razne detalje o toj otkazanoj seriji.

Prema njima, jedan aspekt spinoffa Game of Thrones istraživao bi podrijetlo Bijelih šetača. Imajući to na umu, ima smisla da bi u seriji bila uključena i Children of the Forest. Nažalost, nisu rekli „kako“ iza svega, ali možemo se samo nadati da će se to možda istražiti kasnije. Možemo pretpostaviti da bi serija sadržavala nemrtve, što i nije tako teško za pretpostaviti ako bi se fokusirala na Bijele šetače.

Nažalost, iz izvještaja nema mnogo drugih interesantnih stvari. U njemu nam daju neke detalje o tome koga su izabrani glumci trebali glumiti u seriji, ali bez ikakvog stvarnog konteksta, teško je biti super vezan za bilo koji aspekt izvještaja.

Pa, u najmanju ruku, dobit ćemo The House of the Dragon kao spinoff po Game of Thrones izboru. Nadajmo se da će uspjeti bolje nego posljednje sezone Game of Thronesa u pripovijedanju zadovoljavajuće priče.

Similar Posts