Posteri likova iz filma 'Captain Marvel'

Posteri likova iz filma ‘Captain Marvel’

Marvel je objavio sve postere glavnih likova iz nadolazećeg ‘Captain Marvel’ filma! Sve ih pogledajte u članku. 

Samo je 50 dana ostalo dok budemo imali prilike gledati Captain Marvel na velikim ekranima, a Marvel Studios nam olakšava to vrijeme čekanja s ovim novim, odličnim posterima glavnih likova.

Ovi posteri izgledaju jednostavno fantastično! Na njima možemo vidjeti likove Captain Marvel, Nick Fury, Maria Rambeau, Goose the cat, Yon-Rogg, misteriozni lik Annette Bening, Korath, Minn-Erva, Talos i Phil Coulson.

Ben Mendelsohnov Talos je prikazan u ljudskom obliku, a ne u svojoj prirodnoj Skrull formi. On glumi šefa Nick Furyja, koji se infiltrirao u S.H.I.E.L.D. Što se tiče lika Bening, mislimo da je ona Supreme Intelligence u ljudskoj formi, nešto poput EGO the Living Planet, ali nismo u to sigurni.

Što se tiče Jude Law lika Yon-Rogg, pa, čini se da je to ono koga on igra, ali ni to ne možemo reći sa sigurnošću. Ono što znamo je da je on važan za priču, pa za sada idemo s Yon-Rogg.

Još 50 dana je ostalo, možete pogledati Captain Marvel u kinima od 08. ožujka ove godine, a do tada pogledajte u nastavku ove predivne postere.

Druge je zanimalo i ovo...