New Gods

Navodno otkriveni negativci DC ‘New Gods’ filma

Nakon odlično prihvaćenog Aquamana, DC ne planira stati s proširivanjem svog filmskog svemira, a sada stižu i glasine o mogućim negativcima njihovog nadolazećeg ‘New Gods’ filma. 
Negativci novog DC filma New Gods će navodno biti Granny Goodness and the Female Furies.

Film nam stiže od redateljice Selma i A Wrinkle In Time, Ave DuVernay. Ona radi na filmu zajedno sa scenaristom Kario Salem, kako bi adaptirali kako bi adaptirali Jack Kirbyjevu stripovsku knjigu na velike ekrane. DC prošireni svemir je već koristio neke elemente New Gods stripova, poput Steppenwolfove pojave u Justice League, iako je najveća stvar bilo spominjanje Darkseida, gospodara Apokalipse. On nije potvrđen kao dio planove DuVernay za New Gods, ali mogao bi biti umješan ovisno o tome tko će glavni negativci biti.

The GWW donosi da će negativci biti Granny Goodness and the Female Furies, ako trenutni plan bude zadržan. Ove vijesti dolaze u trenutku kada su New Gods u samim početcima produkcije, tako da je i dalje moguće da se planovi izmjene kako film bude evoluirao. Ako je ovo točno, njima će se suprotstaviti Mister Miracle i Big Barda, navodni glavni heroji ovog filma.

New Gods

Granny Goodness je stvorio Kirby u 1971. kada se ona pojavila u Mister Miracle #2. Ona je oteta kao mala od svoje obitelji i trenirana da postane jedna od elitnih vojnika Darkseida, područje na kojem se ona istaknula i ubrzo je bila zadužena da pronađe, podigne i trenira Darkseidovu vojsku. To je značilo i regrutirati Mister Miracle, koji je uspio pobjeći iz njezinih kandži. Goodness je i vođa Female Furies, specijalnog ženskog borbenog tima koji služi Darkseidu. Big Barda je prijašnji vođa tog tima, ali ih je napustila kako bi prešla na dobru stranu i bila sa svojom ljubavi, Mister Miracle. Stripovska priča je tada vidjela Darkseida kako naređuje Furies da ubiju Mister Miracle i Big Barda.
Iz New Gods stripovskih priča možemo vidjeti da su Granny Goodness and the Female Furies logičan izbor za negativce filma. Ako u ovom smjeru film bude išao, onda bi se mogli dosta držati stripova. Još je dosta rano za točno reći u kojem će smjeru film ići, ali DuVernay je već u prošlosti izjavljivala kako inspiraciju vuče iz stripova. Ovi negativci nisu bili uključeni u prijašnje postove na društvenim mrežama, tako da ona još nije otkrila u kojem će smjeru ići. Ali, s obzirom na to da su New Gods do sada bili poprilično bez ikakvih informacija, ove glasine bi mogle značiti da se nešto ipak događa na tom frontu.

Similar Posts