Bad Boys 3 – detalji priče

Nakon nekoliko godina odgađanja, čini se kako je Sony ‘Bad Boys for Life’ napokon ponovno na pravom putu, novi redatelj je tu, postavljen je datum početka snimanja, a sada imamo i prve informacije o priči filma. 
Filmaši Adil El Arbi & Bilall Fallah, koji su potpisali režirati Paramountov Beverly Hills Cop 4 u 2016 godini, su ušli u pregovore sa studijom oko pravljenja trećeg nastavka Bad Boys franšize. Bilo je raznih startova i zaustavljanja ovog filma u zadnjih 15 godina, ali sada se čini kako su se stvari počele odvijati u pravom smjeru.

Sony očekuje da snimanje započne u kolovozu 2018 godine, s redateljima Adil El Arbi & Bilall Fallah na čelu. Scenarist filma je Chris Bremner.

Will Smith i Martin Lawrence će se vratiti kao Mike Lowrey i Marcus Burnett, iz 1995 Bad Boys i 2003 Bad Boys II, ali nema indikacija da će se itko od ostatka glumačke postave vratiti.

Prvi dio je bio veliki hit pod redateljem Michael Bay, dok je nastavak bio znatno veći (barem što se budžeta tiče). Kritički nije prošao baš dobro, pa je treći nastavak stavljen na čekanje. A sada, kada se sve pokrenulo, doznajemo i prve detalje priče.

Skripta od Chris Bremnera kreće s Marcus Burnett (Lawrence), nakon svih tih godina kao privatnog istražitelja. Mike Lowrey (Smith) se prilagođava životu s novim, mladim, nadobudnim partnerom koji je vrlo lojalan. Ipak, Lowrey ulazi u krizu srednjih godina i pokušava odrasti iz toga. Bivši partneri su imali neko razdvajanje, za koje trenutno se ne zna razlog, ali će se ponovno ujediniti kada ih Albanski plaćenik poželi ubiti, zbog toga što su mu ubili brata.

S obzirom na to da u prva dva filma Mike i Marcus nisu ubili nikakvog Albanskog mafijaša/plaćenika, možemo samo pretpostaviti da je to uzrok njihovom razdvajanju u ovom filmu.

Osim ovih detalja o priči, THS donosi da će Bad Boys 3 imati budžet nešto iznad $100 milijuna, tako da čini se kako Sony neće štedjeti na ovom filmu.

Radujete li se trećem nastavku ove akcijsko, komične, krimi franšize?

Similar Posts