'The Conjuring 3' objavljen datum izlaska

The Conjuring 3 prva slika i logo

Redatelj Michael Chaves osvojio je kino blagajne ovog vikenda sa svojim horor filmom iz Conjuring povezanog svemira, The Curse of La Llorona. Ali nema mira za zle – ili za one koji opisuju zloću nadnaravnih bića, u svakom slučaju. Chaves će sljedeći put voditi Patricka Wilsona i Vera Farmigu u The Conjuring 3 (od 11. rujna 2020.), u kojem par reprizira svoje uloge nadnaravnih istražitelja Eda i Lorraine Warren, stvarna Lorraine je preminula prošlog tjedna s 92. godine.

“The Conjuring 3 dolazi i bit će nešto jedinstveno,” Farmiga je rekla za EW prošle godine na setu snimanja Conjuring spin-off filma Annabelle Comes Home (dolazi 28. lipnja u kina). “Bit će velik. Dakle, za mene, posjetiti ove likove [u Annabelle Comes Home], to je kao vježba za ono što slijedi. Zato što je sljedeći masivan.”

U nastavku pogledajte sliku i novi logo, a ispod toga pročitajte tekst koji stoji ispod slike na web stranici.

The Conjuring 3 prva slika i logo

“Diabolical forces are formidable. These forces are eternal, and they exist today. The fairy tale is true. The devil exists. God exists. And for us, as people, our very destiny hinges upon which one we elect to follow.”

– Ed Warren

Similar Posts