Najava filma: Prevarantice (The Hustle, 2019)

Najava filma: Prevarantice (The Hustle, 2019)

Oskarovka Anne Hathaway uglađena je dama iz visokog društva. Rebel Wilson je njena totalna suprotnost. Zajedničko im je da su obje prevarantice. Svojim sposobnostima zavođenja od muškaraca dobivaju skupocjene poklone i novac u slučaju Anne…ili hamburger u slučaju Rebel. Spletom sretnih ili nesretnih okolnosti nađu se u isto vrijeme na istom mjestu, na francuskoj rivijeri gdje Anne „obrađuje“ svoju novu metu a Rebel želi naučiti sve tajne zanata.

Rivijera uskoro postaje premala za obje te internom okladom, ulovom tehnološkog milijardera, žele odrediti čija je rivijera teritorij. Pobjedniku ostaje sve, poraženi mora otići iz grada.

Najava filma: Prevarantice (The Hustle, 2019)

Komedija Prevarantice remake je filma iz 1988. godine “Dirty Rotten Scoundrels” (Steve Martin i Michael Caine su u glavnim ulogama) u kojem dvoje zavodnika varaju žene. U svibnju 2019. uloge se mijenjaju, Anne i Rebel udružuju snage i kreću u žensku osvetu.

ZANIMLJIVOSTI:

  • Anne Hataway je dobitnica Oscara za ulogu u Les Miserables, a ima još jednu nominaciju za Oscara i tri nominacije za Golden Globes nagradu
  • Rebel Wilson je u dalekom srodstvu s Walt Disneyem
  • Film Dirty Rotten Scoundrels je remake filma Bedtime Story iz 1964.
  • Majorca glumi francusku rivijeru u filmu

Tko vara a tko je prevaren saznajte u svim kinima od 16.5.2019.

Trailer filma Prevarantice (The Hustle)

Druge je zanimalo i ovo...