Natalie Portman potvrdila važan detalj radnje filma 'Thor: Love and Thunder'

Natalie Portman potvrdila važan detalj radnje filma ‘Thor: Love and Thunder’

Iako se Marvel Studios trudi promovirati svoje nadolazeće projekte i ponovno pokretati snimanje na nekolicini drugih, Faza 4 je veća od bilo kojeg u povijesti MCU-a i stvara tonu tla za pokrivanje. S najmanje 16 projekata planiranih od sada do 2022. godine, većina ovih TV serija i filmova još je uvijek u najranijoj fazi predprodukcije prije nego što snimanje uopće započne.

To je slučaj s jednim od kasnijih filmova planiranih u ovom trenutku: Thor: Love and Thunder Taika Waititija. Ne samo da je prvi put da je bilo koji solo junak dobio četvrti samostalni film, donijet će uzbudljivu novu priču zajedno s likom koji već neko vrijeme nije viđen u MCU-u: Jane Foster koju glumi Natalie Portman.

Film je još nekoliko mjeseci od početka svoje proizvodnje, ali Portman je već dala par detalja o tome što će donijeti u povratku u Thor franšizu. Sad je na to dodala potvrđujući važan dio priče Jane Foster za koji su se obožavatelji nadali da će se ostvariti u njenom sljedećem pojavljivanju.

Natalie Portman nedavno je sjela s Yahooom kako bi razgovarala o svojoj novoj dječjoj knjizi i glavnim trenucima svoje karijere. Tijekom ovog razgovora pitali su je može li dati bilo kakve zaplete ili detalje oko svog sljedećeg pojavljivanja u MCU-u.

Portman je odgovorila s ovom malom informacijom:

Ne mogu vam reći toliko. Zaista sam uzbuđena. Počinjem trenirati, dobivati ​​mišiće. Ako mogu biti sve ove ženske superheroine, što ih je više, to je bolje. Pokušavam razmišljati – temelji se na grafičkom romanu Mighty Thor. Prolazi kroz liječenje raka i sa strane je superheroj.

Natalie Portman potvrdila važan detalj radnje filma 'Thor: Love and Thunder'

Ovo je prilično uzbudljiva vijest o radnji filma, za kojeg je potvrđeno da će Jane Foster vladati Mjolnirom nakon najave na prošlogodišnjem San Diego Comic-Conu. Portman je ranije govorila o tome da se po prvi put priprema za fizički posao kako bi glumila superheroja, ali njezin komentar o Janeinoj priči mogao bi biti veliko zadirkivanje onoga što će tek doći.

Jane postaje dostojna koristiti moćni malj Mjolnir u stripovima nakon što je zadesi rak dojke, što je dovodi do toga da i sama postane Mighty Thor. Ovo je za nju također nevjerojatno teška situacija zbog činjenice da je, kad je mahala maljem, sve svoje liječenje raka potpuno obrisano, iako ju je Thor potpuno izliječio.

Bit će zanimljivo vidjeti kako točno Marvel Studios razrađuje ove detalje u Janeinoj priči s obzirom na to da je nije viđena u glavnoj ulozi od filma Thor: The Dark World iz 2013. godine. Međutim, njezino posebno spominjanje da 1.) Foster “prolazi kroz liječenje raka” i 2.) Foster je “superheroj sa strane” ne čini se kao nešto što bi filmaši jednostavno ignorirali s obzirom na to da već imaju njezino držanje Mjolnira. Bez obzira na sve, ona će biti veliki dio ovog sljedećeg filma po povratku u MCU.

Thor: Love and Thunder trebao bi početi snimati početkom 2021. godine, iako bi nedavne fotografije mogle nagovijestiti da će taj datum doći prije. Film bi trebao biti objavljen 11. veljače 2022.

Similar Posts