Infinity War donosi 76 Marvel likova na velike ekrane! - Svijet filma

Marvel izbacio datume izlazaka filmova Faze 4!

Marvel je izbacio datume za devet nadolazećih filmova, za sljedeću, Fazu 4!

Dakako svi detalji oko Faze 4 su držani u velikoj tajnosti, kako se ne bi otkrili neki spojleri za nadolazeće, prvenstveno Avengers filmove, ali to naravno ne znači da franšiza nema neke velike planove za budućnost. Upravo kako bi nas uvjerili u to, odlučili su izbaciti datume izlazaka filmova, za čak tri godine.

Infinity War donosi 76 Marvel likova na velike ekrane! - Svijet filma

Datumi izlazaka Marvel filmova su sljedeći:

01. svibanj 2020

31. srpanj 2020 (premješteno s 07. kolovoz 2020)

06. studeni 2020

07. svibanj 2021

30. srpanj 2021

05. studeni 2021

18. veljače 2022

06. svibanj 2022

29. srpanj 2022

Faza 3 Marvel Filmskog Svemira završava filmom, još bez naziva, Avengers 4 u svibnju 2019 godine, a Faza 4 će započeti Spider-Man: Homecoming nastavkom, trenutno još bez naziva, koji je na rasporedu 05. srpnja 2019 godine – do sada je sve nakon toga bilo potpuna nepoznanica. Sada je to promijenio The Hollywood Reporter, kada je objavio devet datuma filmova, koji će okupirati Marvel Studios od sada pa do 2020 godine. Naravno, mi ne znamo koji će to projekti biti, ali možemo probati pretpostaviti.

Trenutno, osim sljedećeg Spider-Man filma, jedini drugi Marvel Studios film koji znamo da je u razvoju je Guardians of the Galaxy Vol. 3 – a James Gunn je potvrdio da će film izaći negdje u 2020. Sada smo već smanjili popis za jedan film. Ostaje nam još samo osam, ali s puno manje informacija.

Počnimo s nastavcima, vrlo je lako za pretpostaviti da će Black Panther dobiti svoj nastavak, tako da nas to ostavlja na sedam. Doctor Strange je također bio dovoljno popularan kako bi zaradio nastavak, a vrlo je teško zamisliti da Marvel neće dovršiti Ant-Man/Ant-Man & The Wasp trilogiju filmova. Iako još nismo imali prilike vidjeti prvi dio, lako je za pretpostaviti da ćemo dobiti i Captain Marvel 2, a ako pretpostavimo da su Iron Man, Captain America i Thor završili svoje serije filmova, ostaju nam još četiri datuma za popuniti.

To ostavlja prostora za neke nove naslove, kao i velika timska udruživanja – ali te stvari su trenutno najveća čuvana tajna u Marvelu. Postoje priče o Scarlett Johansson Black Widow filmu, pa ako pretpostavimo da će biti napravljen, onda nam ostaju još samo tri datuma. Dalje od ovoga je vrlo teško za prognozirati i najvjerojatnije bi bilo samo puko nagađanje. Ipak, ako ste fan Marvel filmova, ovo će sigurno biti vrlo uzbudljivo za vas/nas.

Marvel Studios Predsjednik Kevin Feige je rekao da naslovi Faze 4 vjerojatno neće biti objavljeni do poslije Avengers 4 u 2019 – a mi ćemo to vrlo željno iščekivati.

Do tada, napišite nam u komentarima koje vi mislite filmove da će Marvel izbaciti u Fazi 4

Similar Posts