Negirana još jedna glasina da je Amber Heard otpuštena iz 'Aquaman 2'

Negirana još jedna glasina da je Amber Heard otpuštena iz ‘Aquaman 2’

Unatoč nebrojnim glasinama koje zadnjih mjeseci govore suprotno, Amber Heard nije otpuštena iz DCEU-ovog Aquamana 2 i nastavit će igrati Meru u franšizi.

Ponovno su otkrivene glasine koje sugeriraju da je Amber Heard otpuštena iz Aquamana 2. Heard glumi Xebellian princezu Meru u DCEU-u, još od njezinog prvog pojavljivanja u Justice League 2017. godine. Nastavila je s istaknutom ulogom u Aquamanu iz 2018. godine, a ulogu će ponoviti sljedeći mjesec u Zack Smyder’s Justice League. Uz to, za Heard se očekuje povratak u Aquaman 2, u kojem će glavnu ulogu ponovno glumiti Jason Momoa kao naslovni heroj, a planirano je za izlazak u prosincu 2022. Detalji radnje i dalje se čuvaju, a snimanje treba započeti ovog ljeta.

U nedjelju su se putem interneta pojavili neprovjereni izvještaji o otpuštanju Hearda iz Aquamana 2, koji su glumicu doveli do trendova na društvenim mrežama. Ovo nije prvi put da se šire glasine o njezinom otkazu, koje proizlaze iz njezine brutalne i pravne bitke s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom. I Depp i Heard osporavali su da je drugi bio fizički i verbalno nasilnik tijekom njihove veze. Najesen je Depp otpušten iz Warner Bros franšize Fantastic Beasts, što je dovelo do negodovanja fanova. Deppov odlazak također je natjerao neke da se pitaju zašto Heard nije doživjela istu sudbinu. Izgleda da WB očito zna nešto što mi ne znamo.

Similar Posts