Recenzija: Servant (2019-)

Trailer: Servant (2019-)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću horor triler seriju ‘Servant’ od filmaša M. Night Shyamalan, a pravljena je za nadolazeću Appleovu streaming mrežu.

Datum izlaska serije Servant:

28. studeni 2019.

Žanr:

Drama, horor, triler

Kreator:

Tony Basgallop

Glumci:

S.J. Son, Jeffrey Mowery, Lauren Ambrose

Radnje ukratko:

Serija smještena u Philadelphiju, prati par u žalosti nakon neizrecive tragedije. Ta trauma stvara razdor u njihovom braku i otvara vrata misterioznoj sili da uđe u njihov dom.

Trailer: Servant (2019-)

U pokušaju da se uključe u borbu za pretplatnike TV streaming platformi, Appleov Apple TV+ će imati tešku borbu, pogotovo zato što u startu imaju znatno manji broj TV serija i filmova od glavne konkurencije. Umjesto da se tako bore s drugima, oni su se odlučili za nešto drugačiji pristup, a to je kako se čini, kvalitetnom sadržajem. Primjer toga je upravo ova serija Servant, čiji je izvršni producent i redatelj dvije epizode dva puta nominirani za Oscara, M. Night Shyamalan.

Servant je psihološki horor/triler film smješten u Philadelphiju, s osnovnom pričom koja prati par u žalosti nakon neizrecive tragedije. Ta trauma stvara razdor u njihovom braku i otvara vrata misterioznoj sili da uđe u njihov dom. Lauren Ambrose i Toby Kebbell glume Dorothy i Sean Turner, koji zaposle dadilju (Nell Tiger Free – Leanne Grayson) da se brine o njihovoj novorođenoj bebi, Jerichu. Što je trenutak kada stvari naprave veliki zaokret. Ali ako ćemo biti iskreni, to dijete nam je poprilično jezivo…

Rupert Grint je također dio Servant serije, čiji je kreator Berlin Station veteran Tony Bagsgallop.

Za sada joj još nije poznat datum izlaska i zna se da neće biti odmah povodom pokretanja AppleTV+ streaming mreže 01. studenog 2019. godine, ali bi se Servant trebao vrlo brzo po tom naći na toj streaming mreži.

Trailer serije Servant:

Similar Posts