Prvi pogled na Robina i Sheriff of Nottingham u nadolazećem Robin Hood filmu! - Svijet filma

Prvi pogled na Robina i Sheriff of Nottingham u nadolazećem Robin Hood filmu!

Stigle su prve slike iz nadolazećeg, visoko budžetnog, Robin Hood filma, u kojem imamo priliku po prvi puta vidjeti Robina i Sheriff of Nottingham!

Lionsgate se ponovno uhvatio praviti adaptaciju Robin Hood mitologije, s zvijezdom Kingman: The Secret Service i Kingsman: The Golden Circle, Taron Egerton. Kako bi stvorili što bolji marketing za nadolazeći film, pustili su slike Egertona obučenog kao Robin Hood, zajedno sa slikama Ben Mendehlson kao Sherriff of Nottingham.

Slike pušteno preko Twittera, prikazuju Egertona više kao regruta Night’s Watch iz serije Game of Thrones, nego plemenitog lopova:

S druge strane, tu nam je i Ben Mendehlson kao Sheriff of Nottingham u ovoj drugoj, novoj slici:

Ovaj nadolazeći film je prva visoko budžetna adaptacija legende o Robin Hoodu, od Ridley Scottove verzije iz 2010 godine. Lionsgate se nada da će ova verzija legende započeti cijelu franšizu filmova, dok su sve prijašnje verzije bile pojedinačne priče.

Robin Hood dolazi 18. rujna 2018 godine. Redatelja filma je Otto Bathurst, scenaristi Joby Harold, Peter Craig i David James Kelly, dok su producenti Harold, Leonardo DiCaprio, Tory Tunnell i Jennifer Davisson. Zvijezde filma Robin Hood su Taron Egerton kao Robin Hodd, Jamie Foxx kao Little John, Ben Mendelsohn kao the Sheriff of Nottingham, Tim Minchin kao Friar Tuck. Jamie Dornan kao Will Scarlet i Eve Hewson kao Maid Marian.

Zaista vrlo dobra glumačka postava i jedan od producenata Leonardo DiCaprio, daju nam za pravo nadati se da bi film mogao biti dobar i da će uspjeti polučiti nastavke. Ipak, morat ćemo se strpjeti do rujna kako bi mogli donijeti zaključak.

Druge je zanimalo i ovo...