MCU Spider-Man 3: Kingpin je praktički jedini lik povezan sa Spider-Manom koji nije potvrđen za film (zasad)

MCU Spider-Man 3: Kingpin je praktički jedini lik povezan sa Spider-Manom koji nije potvrđen za film (zasad)

Utorak je bio veliki dan za ljubitelje Spider-Mana. Tada su se pojavile vijesti koje su potvrdile pojavljivanje Alfreda Moline kao Doc Ocka u novom Spider-Man filmu prvi put nakon 2004. iz Spider-Mana 2. Ubrzo nakon toga, počela su se pojavljivati ​​dodatna izvješća koja ukazuju na uključivanje zvijezde The Amazing Spider-Man Andrewa Garfielda i Kirsten Dunst koja je bila Mary Jane Watson Sama Raimija. Ovim tempom, gotovo jedini lik obitelji Spidey koji nije glumio u timu Marvel Studiosa je Kingpin Vincenta D’Onofrija. Naravno, Venom Toma Hardyja još nije dodan u film; i još nismo dobili vijesti o potencijalnim odljevima za Black Cat, Silver Sable Sable, Jackpot ili Nightwatch. Za više o tome možete pogledati naš popis nadolazećih Marvel filmova.

Međutim, u najmanju ruku, Spider-Man 3 oblikuje se kao prirodno mjesto za predstavljanje Kingpina i likova predstavljenih u Netflixovom DefendersVerseu. To uključuje – pogađate – Daredevil Charlieja Coxa, Nelsona (Elden Henson), Bullseye (Wilson Bethel) i još mnogo njih.

Razmislite na trenutak.

Sa Spider-Manom ​​3, kad bude zagarantirano da uključuje i Garfielda i Tobey Maguirea, Marvel Studios i Sony skaču glavom u koncept multiverzuma. Iako će ovo prvenstveno biti od koristi ovom potonjem jer se nada uspostaviti svoj Sony Universe od Marvelovih likova preko franšiza Spider-Man, Venom i Morbius, Marvel Studios također ima način da još više kreiraju u Marvel Cinematic Universe.

Kao što je uobičajeno za podjelu između Marvel Studiosa i producentske kuće koja je ranije bila poznata kao Marvel Television, mnogi obožavatelji MCU-a i dalje postavljaju pitanje u vezi s kontinuitetom. S multiverseom u igri, bilo bi idealno mjesto za Marvel Studios da odaberu dijelove DefendersVersea koje bi željeli službeno prenijeti u MCU kanon.

Iako pod vodstvom Kevina Feigea još uvijek ne mogu dotaknuti likove koji su se pojavili u Jessici Jones ili The Punisher, dvogodišnji moratorij na Daredevila, Lukea Cagea i Iron Fist-a istekao je, što znači da Feige i tvrtka mogu koristiti Kingpina bez straha u bilo kojem budućem razvoju. U savršenom svijetu to znači da ćemo se početi vidjeti kako se krosoveri počinju održavati u Spideyu 3.

Spider-Man 3 trenutno treba izaći 17. prosinca 2021. Sve tri sezone Daredevila sada se emitiraju na Netflixu.

Druge je zanimalo i ovo...