Infinity War donosi 76 Marvel likova na velike ekrane! - Svijet filma

Marvelovi planovi nakon Avengers 4

Malo je toga poznato što će se dogoditi nakon Avengers 4, a mi vam donosimo neke nove informacije, kao i neke glasine.

Kevin Feige je na Redditu vrlo tajnovito podijelio s fanovima što planira nakon:

Što sljedeće nakon Avengers IW2? Kevin Feige kaže da radi na:

– nastavku priče likova koje već poznajete

– druge inkarnacije likova koje već znate

– ubacivanje potpuno novih likova koje još ne znate (osim ako ste ljubitelji stripova)

Infinity War donosi 76 Marvel likova na velike ekrane! - Svijet filma

‘Potpuno novi likovi za koje još niste čuli’ se odnosi na The Eternals. Još u travnju su izašle prve riječi o tome da će ova božanstvena bića dobiti svoj film.

‘Druge inkarnacije likova koje već znate’ bi se moglo odnositi na jednog od najmanje korištenih Avengers likova, a to je Hawkeye. Njegov solo film je najavljen i već dugo očekivan, ali ako uzmemo u obzir ovaj opis, čini se kako se Jeremy Renner možda i neće vratiti u toj ulozi, već njegova dosta uspješna nasljednica Kate Bishop.

Nemojte zaboraviti da su ovo samo glasine, ali MCU Cosmic je prije objavio glasine o tome da je ‘Hawkeye’ film u budućim planovima Marvel Studios. Ali također su rekli da ništa od toga nije potvrđeno, tek ako do toga dođe, bit će nakon 2020. godine.

Hawkeye je navodno trebao umiroviti svoj identitet kao Hawkeye u Infinity War, ali kako sada znamo, to se nije dogodilo. On će se vratiti u ‘Avengers 4’ i mnogi misle da će on i dalje postati Ronin u tom filmu. Ako postane, to bi moglo značiti da će identitet Hawkeye biti slobodan, a tu bi mogla uskočiti Kate Bishop, kao nova verzija Hawkeye.

I dok većina Marvel filmskih zvijezda planira otići na kraju isteka svojih ugovora, kako bi pratili druge mogućnosti u karijeri, Renner je izjavio kako misli da je prestar za glumiti psihički tako zahtjevnog lika.

Marvel trenutno razvija solo film za Scarlet Johansson ‘Black Widow’, pa će Hawkeye ostati posljednji Avenger koji nije imao svoj solo film. Tako da ima smisla da i Renner dobije svoj solo film, ako ne iz drugog razloga, onda zato da ga se prikladno isprati i napravi mjesta za novog glumca/glumicu na njegovom mjestu.

Druge je zanimalo i ovo...