John Cena službeno potvrđen za Fast and Furious 9

John Cena službeno potvrđen za Fast and Furious 9

Dwayne Johnson uskoro neće biti jedina WWE legenda i glumac u Fast and Furious franšizi, jer je John Cena službeno potvrđen kao dio glumačke ekipe filma Fast & Furious 9. Ova potvrda stiže nakon što je njegov kolega iz filma Vin Diesel priča o Ceninoj umiješanosti u projekt još u travnju, i dok su ove vijesti sada službene, ne dolaze kao veliko iznenađenje. Nije puno toga za sada otkriveno oko toga kojeg će lika Cena glumiti, ali je lik trenutno opisan kao “badass”. Ako je to ono što traže, Cena se definitivno uklapa u opis.

Franšiza se od preranog odlaska Paula Walkera čini znatno drugačijom, ali s toliko novaca koji se zarađuje, show mora ići dalje. Puni detalji radnje još nisu otkriveni, ali mi znamo da će to biti drugi film nove trilogije bez Walkera, koja je započela prošlim filmom. The Fate of the Furious iz 2017. godine je posljednji film iz ove franšize, a Fast and Furious 10 je već najavljen za 2021. godinu i mogao bi biti posljednji film ovog glavnog dijela franšize.

John Cena službeno potvrđen za Fast and Furious 9

Sa spin-off filmom Hobbs & Show koji dolazi kasnije ove godine, vrlo je moguće da bi Dwayne Johnson i  Jason Statham mogli napustiti originalnu franšizu ako njihov spin-off film prođe dobro na kino blagajnama. To bi značilo da će Fast and Furious franšizi trebati nova krv kako bi začinili stvari. Dodavanje Cene među glumačku postavu bi se dugoročno moglo pokazati kao dobar potez, pogotovo ako scenaristi kapitaliziraju duhovitost koju hrvač zna pokazati u svojim ulogama.

Redatelj filma Fast and Furious 9 je Justin Lin, koji je režirao treći, četvrti, peti i šesti dio Fast and Furious franšize. Fast and Furious 9 dolazi u kina 22. svibnja 2020. godine. Dok čekaju taj film, fanovi mogu pogledati Hobbs & Shaw s Dwayne Johnsonom i Jason Stathamom, koji dolazi u kina 02. kolovoza ove godine.

Similar Posts