Kraven the Hunter - Spider Man spin-off film u izradi!

Kraven the Hunter – Spider Man spin-off film u izradi!

Fanovi su godinama željeli vidjeti okršaj Spider-Mana protiv Kraven the Hunter na velikim ekranima, ali sada se čini kako će neumorni Ruski negativac dobiti solo film!

Prema Collider, Sony Pictures je zaposlio The Equalizer 2 scenarista Richard Wenk da napiše skriptu za solo film jednog od najpopularnijih Spider-Man protivnika, Kraven the Hunter.

Prve riječi o ovom filmu smo dobili još kada je Silver and Black prvi puta najavljen, ali nitko nije zapravo mislio da će do toga i doći. Činjenica da su iz Sonya odlučili zaposliti scenarista daje naslutiti da misle da će Venom biti hit, te da će nastaviti sa svojim svemirom Spider-Man anti-junaka/negativaca.

Kraven the Hunter - Spider Man spin-off film u izradi!

Opet, postavlja se pitanje, ima li smisla graditi cijeli taj svemir ako nemaju pristup Spider-Manu? Moguće da će se crossover dogoditi, ali za sada je to sve vrlo rano za pričati. Mislim da jako puno toga ovisi o uspjehu Venom filma, koji ne sumnjam da će biti dobar, samo pitanje je koliko dobar na kino blagajnama.

Možda bi Kraven mogao loviti Venoma umjesto Spider-Mana?!

Projekt je očigledno u svojim začetcima, ali čim budemo nešto više znali obavijestit ćemo vas.

Ako volite Marvel i DC svemir, te želite prvi vidjeti sve novosti iz filmova, serija, stripova i ostalog, pridružite se našoj Facebook grupi Marvel & DC Balkan.

Similar Posts