Stan Leejeva kćerka ogorčena na Disney i stala na stranu Sonyja oko Spider-Mana

Otkriven datum izlaska ‘Spider-Man: Far From Home’ trailera

Dok fanovi Marvela još uvijek raspravljaju o traileru Captain Marvel i čekaju kada će stići trailer, kao možda i naziv, Avengers 4 filma, stižu nam vijesti o datumu izlaska ‘Spider-Man: Far From Home’ trailera. 
Collider donosi da bi ovaj tjedan trebao stići i treći trailer za MCU film (iako nije potvrđeno za Avengers 4, očekuje se svaki tren, od sada do petka). Prema izvoru kojem Collider vjeruje, trailer za Spider-Man: Far From Home treba doći u subotu, 08. prosinca, tijekom Sony Panel na Comic-Con Experience u San Paulo, Brazil, a online će doći ubrzo nakon toga. Naravno s obzirom na to koliko je masivna Marvelova marketinška mašina, moguće je da će doći do promjene, ali Collider je poprilično uvjeren da ćemo dobiti barem dio Tom Hollanda kao Peter Parkera u subotu.

Otkriven datum izlaska ‘Spider-Man: Far From Home’ trailera

Ovo je posebno interesantan trailer, s obzirom na činjenicu da kada smo posljednji puta vidjeli Spideya on se raspadao u ništavilo, nakon Thanosovog pucketanja prstima u Infinity War. I dok bi bilo interesantno vidjeti nove scene ili barem vidjeti što nas čeka u priči filma Far From Home, interesantniji aspekt trailera će biti vidjeti kako će Marvel reklamirati film čiji je glavni lik trenutno mrtav?

Naravno, nitko tko imalo prati Marvel ne misli da će Peter Parker – jedan od najvažnijih likova u stripovskoj povijesti – i ostati mrtav, ali mi nemamo pojma kako Russo Braća planiraju vratiti Spider-Mana i ostale Avengerse iz pepela. Ne samo to, nego još uvijek ne znamo ni naslov Avengers 4 filma. Možemo se samo nadati da dok dobijemo Far From Home trailer, svijet će vidjeti i trailer za Avengers 4.

Već je potvrđeno da se radnja filma Spider-Man: Far From Home odvija nakon Avengers 4 i prati Hollandovog Peter Parkera na putu u Europi. U filmu će Zendaya, Marisa Tomei i Jacob Batalon reprizirati svoje uloge iz Spider-Man: Homecoming, a pridružuje im se Jake Gyllenhaal kao negativac Mysterio. Samuel L. Jacksonov Nick Fury i Coby Smuldersova Maria Hill – druga dva lika koja su pretvorena u prašinu u Infinity War – se također trebaju pojaviti.

Spider-Man: Far From Home (2019) dolazi u kina 05. srpnja 2019. godine.

Similar Posts