Glumac i reper Ludacris otkrio što misli o najavljenom završetku 'Fast & Furious' franšize

Glumac i reper Ludacris otkrio što misli o najavljenom završetku ‘Fast & Furious’ franšize

Akcijskoj franšizi Fast & Furious sada se nazire kraj, s franšizom koja treba stisnuti kočnice nakon gotovo 20 godina utrkivanja brzih automobila i spašavanja svijeta.

No, obožavatelji se još uvijek imaju čemu radovati jer, ne samo da F9 napokon izlazi 2021. godine, već su nakon toga u pripremi još dva filma koja će okončati franšizu. Također možemo očekivati ​​nastavak spin-offa Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw i još uvijek nenaslovljeni spin-off film pod ženskim vodstvom.

Jedna osoba koja ostaje pozitivna u vezi s franšizom koja ide prema zaključku je glumac i reper Chris ‘Ludacris’ Bridges, koji je do sada glumio člana tima Teja Parkera u šest filmova.

Razgovarajući s gostujućom voditeljicom Tiffany Haddish u emisiji The Ellen DeGeneres, Ludacris je rekao da je prezauzet slavljenjem činjenice da je Fast & Furious imao toliko dugo vremena da bi razmišljao o tome da će na kraju donoseći zaključak.

“Upravo su najavili da ćemo završiti 10. i 11.”, rekao je. “Osobno sam mislio da ćemo završiti s 10, ali nisam nimalo tužan zbog toga, jer morate razmisliti, krenuo sam u 2 Fast 2 Furious.

“Nikad nismo znali da ćemo dobiti povratni poziv u 5, sad sam bio u 5, 6, 7, 8, 9. A sada mi kažu da će biti još dva?

“Sretan sam! Do vraga što sam tužan, ne budi tužan! Jako sam sretan.”

S još dva filma koja treba snimiti, Haddish želi ostaviti vlastiti pečat na franšizi. Dala je Ludacrisu do znanja da bi više nego rado prihvatila glavnu ulogu.

“Znate kako raditi brzo i žestoko i znate što, da je to 100% do mene, već biste bili tamo”, rekao je Haddish, koji je glumila u filmovima kao što su Night School i Girls Trip. “Probaj razgovarati i vidjeti što mogu učiniti snagom da vidim kako te možemo uklopiti u ove filmove.” Nadodao je Ludacris.

S radom na F9 koji je sada službeno završen i pažnja se vjerojatno usmjerava na njegove nadogradnje, sada bi moglo biti savršeno vrijeme za Haddish da napravi slučaj za svoj kasting. Osobno, ja se iskreno nadam da neće.

Trenutno se očekuje da Fast & Furious 9 izađe 28. svibnja 2021. godine.

Similar Posts