Recenzija: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

Dva prekomjerno maštovita i šaljiva dječaka, imena George i Harold, hipnotizirali su svog ravnatelja, kako bi mislio da je smiješno entuzijastičan, nevjerojatan superheroj pod nazivom Captain Underpants.

Žanr filma:

Animacija, akcija, komedija

Redatelj:

David Soren

Scenarist:

Nicholas Stoller, Dav Pilkey

Glumci:

Kevin Hart, Thomas Middleditch, Ed Helms

 Captain Underpants: The First Epic Movie (2017) on IMDb

Recenzija: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Captain Underpants

Captain Underpants: The First Epic Movie je prije svega dječji animirani film. Dakle nije baš za odrasle, pa mi ga je kao takvog malo teže za recenzirati. Osobno mi nije bio pretjerano interesantan, niti smiješan, ali je bio zabavan film, s druge strane mislim da bi djeci bio upravo sve to i vrlo interesantan i smiješan i zabavan film, pa ću ga probati kao takvog i ocijeniti.

U filmu se radi o prijateljstvu između dva dječaka, velike mašte i još veče želje za zabavom. Jest da se film zove Captain Underpants, priča je zapravo više o dva dječaka i borbi za održavanje njihovog prijateljstva.

Šale su dječje, ali mislim da bi se djeci jako svidjele, radnje je slična kao i kod svake superhero “origin” priče, pa tako i ove. Postoji glavni negativac, njegov pomoćnik i superheroj koji mu staje na put, uništenja svije…, u ovom slučaju smijeha na svijetu (haha), te dva dječaka koja su stvorila tog superheroja, na način da su hipnotizirala svog ravnatelja i rekli mu da postane superheroj Captain Underpants.

Film kao i kod većine DreamWorks filmova, izgleda odlično.

Možda jedino što ga neće svima učiniti toliko zabavnim i privlačnim je to što se radi o dva dječaka i šalama bližima dječacima nego djevojčicama. Tako da je film po mom mišljenju puno više za dječake nego djevojčice.

Similar Posts