Pogledajte tko konkurira kao zamjena Henry Cavillu u ulozi Supermana

Pogledajte tko konkurira kao zamjena Henry Cavillu u ulozi Supermana

Ova situacija sa DCEU Supermanom se pretvorila u pravu sapunicu, i to vrlo lošu.

Samo prošli tjedan stigla je tona novih vijesti vezanih uz DCEU i njegove inkarnacije Čovjeka od Čelika. Usred glasina o J.J. Abramsu da će režirati novi Superman projekt, bila je vijest da Warner Bros. traži novog Supermana. Creed glumac Michael B. Jordan bio je ime o kojem se najviše razgovaralo, no trenutni Superman, Henry Cavill, kune se da se nije odrekao tog lika (čemu se iskreno nadamo i što je zapravo jedini normalni izlaz iz ove situacije).

Pa, ako je vjerovati novom izvješću, ni Jordan ni Cavill neće biti crveni i plavi za Warner Bros. Umjesto toga, to bi mogao biti netko od Cavilla mlađi deset godina i virtualna nepoznanica.

Izvještaji tvrde da se dvadesetšestogodišnji glumac David Corenswet pojavio kao vodeći za ulogu Posljednjeg sina Kryptona. Ako vas to ime pusti da se pitate: “Tko je u sad ovaj?” niste jedini. Na stranu prošlogodišnji amazonov film Affairs of State – za koji sam siguran da ste svi vidjeli (sarkazam) – Corenswet je relativno nov na hollywoodskoj sceni.

Pogledajte tko konkurira kao zamjena Henry Cavillu u ulozi Supermana

Corsenswet definitivno izgleda kao Clark Kent, s potrebnom četvrtastom čeljusti, plavim očima i crnom kosom. U stvari, izgleda jako poput Henryja Cavilla. Odabrati glumca kao što je Corenswet bio bi par za tečaj u pogledu Superman castinga. Christopher Reeve, Brandon Routh i Henry Cavill nisu bili baš kućna imena kad su preuzeli ulogu plavog Boyscout-a. Pored toga, Corenswet je izrazio žarko zanimanje za ulogu tvrdeći da je njegova “slastica u ambiciji” igrati Supermana.

Warner Bros. izrazio je zabrinutost kako Superman učiniti relevantnijim za suvremenu publiku. Ako je kraj pravedne LIGE bilo koji pokazatelj, čini se da se Supermanova budućnost kreće više prema tradicionalnom savijenom. To bi palo u skladu s Corenswetovim željama jer želi vidjeti “uzvišenu, povratnu” verziju Supermana. Mnogi obožavatelji bi pozdravili povratak tradicionalnom Supermanu jer su neke fanove isključili mračni prikazi Henryja Cavilla.

Jedno je sigurno, ako Corenswet dođe do uloge koju će morati skupiti taj njegov lagani okvir. Međutim, s novim Supermanovim filmom koji se očekuje najranije 2023. godine, vjerojatno će imati puno vremena. Do tada možete uhvatiti Davida Corensweta u Netflixovom The Politician kao River Barkley i kao Jacka u seriji Hollywood sljedeće godine, također na Netflixu.

Pa, što kažete ljudi? Sviđa li vam se ideja bacanja virtualne nepoznanice ili biste željeli više etabliranog glumca? Radije biste se vratili Cavillu? Javite u komentarima. Ja osobno mislim da se DCEU službeno može nazvati RIP ako i Cavilla još odbace.

Druge je zanimalo i ovo...