Avengers Endgame teorija: Smrt jednog od najvećih heroja u Infinity War

Ova fanovska teorija tvrdi da je među žrtvama Decimacije u Avengers Infinity War jedan od najvećih heroja MCUa, a mi to nismo ni primijetili!

S obzirom na sve bliži datum izlaska ‘Avengers: Endgame’ filma, Marvelovi fanovi ne mogu zadržati svoje uzbuđenje, pa vrijeme krate raznim fanovskim teorijama. Njih je dakako hrpa, a mi vam kao i uvijek donosimo samo one najbolje.

Ova najnovija fanovska teorija za Avengers: Endgame nam govori o smrti jednog od najvećih heroja MCUa, HULKA, na kraju Avengers: Infinity War filma.

Ova teorija je podijeljena putem Reddita, od korisnika imena ‘angrydanmarin’. On govori o tome kako je osobnost Hulka jedna od žrtava Decimacije koja se odvila na kraju ‘Avengers: Infinity War’ filma.

Iako ovaj fan nije dao puno detalja oko toga, definitivno ima legitimitet. U posljednjem promo artu iz ‘Avengers: Endgame’, fanovi su počeli nagađati hoće li Bruce Banner kojeg glumi Mark Ruffalo uskoro postati “Professor Hulk”.

Za one koji ne znaju, Professor Hulk je sretni zeleni div s Bannerovim mozgom. Teorija kaže da je osobnost Incredible Hulka umrla, dok je Bruce zadržao svoje moći pretvaranja što ga je pretvorilo u Professor Hulka.

Ako se ova teorija pokaže istinitom mi ćemo vidjeti poprilično drugačiju verziju superheroja bez postojanja agresivnog Incredible Hulka. Hoće li to zaista biti tako, saznat ćemo 26. travnja 2019. godine.

Naravno, prije Endgame filma nas čeka Captain Marvel, koji bi također mogao otkriti neke nove stvari, iako sigurno i stvoriti hrpu novih pitanja. Captain Marvel stiže pretpremijerno u kina za točno tjedan dana, a do tada ostaje nam zabavljati se uz ovakve fanovske teorije.

Similar Posts