Avengers: Endgame objavio službenu sliku Stevea i Peggy i naravno da je savršena

Avengers: Endgame objavio službenu sliku Stevea i Peggy i naravno da je savršena

Sada kada je tajna izašla na vidjelo – čime želimo reći da je svijet vidio Avengers: Endgame više puta nego možemo izbrojati – Marvel Studios je sretan što može objaviti službenu sliku onoga što je jedan od najsretnijih završetaka filmova 2019. godine. Tako je, Steve Rogers (Chris Evans) kako pleše sa svojom srodnom dušom Peggy Carter (Hayley Atwell) uz melodiju “It’s Been a Long Long Time”.

Spremni ste za dobar, dugački, zdravi Marvelov plač? Mi isto. Uživajte u ovoj posljednjoj slici zaljubljenih zvijezda, donosi Variety.

Sada razmislite razini tajnosti koja je obuhvaćala svaki korak Avengers: Endgame filma kroz produkcijski ciklus. Da je Hayley Atwell samo pisnula da će biti u posljednjem Avengers filmu (da ne govorimo u više scena, uključujući scenu povratka kroz vrijeme i finalnu scenu), njezina bi obitelj vjerojatno postali taoci Kevina Feigea. A opet, evo je, čista slika posljednje scene Avengers: Endgame filma i nitko ni da trepne. Kakvu razliku nekoliko mjeseci čini.

Želite da vas prođu trnci? Poslušajte ovu pjesmu dok gledate u sliku!

To je kraj koju Marvelovi fanovi zaslužuju. Prije nego je Steve Rogers (Chris Evans) spustio svoj avion u led, spašavajući Zapadnu Obalu od masivne eksplozije, Captain America je rekao Peggy da će vjerojatno kasniti na njihov ples. Pod “kasniti,” mislio je desetljećima. Ali zahvaljujući nekim trikovima putovanja kroz vrijeme, Endgame scenaristi Christopher Markus i Stephen McFeely su smislili vrlo cool i emocionalan način da Steve i Peggy napokon imaju svoj ples, a to je bila idealna posljednja scena za završetak Infinity Sage.

To ne znači da je njihova priča završena. Na Disney+, Marvel Studios snima What If? seriju, a oni su nas već zadirkivali s Peggy Carter koja će biti glavni lik jedne od prvih epizoda serije, i ona će postati Captain Britain. Kako će se u to uklopiti Steve Rogers, vidjet ćemo.

Similar Posts