Mortal Kombat reboot producent nas zadirkuje novim pogledom na ledeno okružje

Mortal Kombat reboot producent nas zadirkuje novim pogledom na ledeno okružje

Nadolazeći Mortal Kombat reboot film je u punom zaletu, i pored glumaca koji govore o svojim ulogama i dijele videozapise i fotografije s treninga, ekipa – a posebno scenaristi i producenti – već neko nas vrijeme zadirkuju raznim sitnicama. To uključuje producenta Todda Garnera, koji je nedavno iskoristio priliku izlaska Frozen 2 kako bi nas zadirkivao nečim što definitivno izgleda kao da bi to mogao biti prvi pogled na Sub-Zerove moći.

Slika, koju možete vidjeti ispod, je relativno jednostavna. Nema ništa posebno interesantno oko nje, ili išta što bi je činilo da se ističe… dok ne shvatite da je Sub-Zero cryomancer, te da manipulira ledom i hladnoćom. (Baš poput Frozenove Else). S obzirom na to, neobični kristali i ledena pokrivenost izgleda prilično indikativno za moći Sub-Zeroa.

Sada, s obzirom na to da Garner nije tweetao gotovo ništa osim fotografije iza kulisa, a poznato je da Joe Taslim u filmu prikazuje originalnog Sub-Zero, teško je ne povezati to dvoje. Ovo zaista izgleda kao nešto od Taslimovog Sub-Zeroa. A ako je, ne možemo se ne pitati kada će se točno odvijati u filmu.

Taslim je prije izjavio da je njegov lik “predivno” napisan, iako je nejasno što to točno u ovom trenutku znači. Mi ne znamo gotovo ništa o radnji ovog Mortal Kombat reboot filma, i dok znamo nekoliko glavnih likova koji su umiješani, te generalnu premisu igračke franšize, ne govori se kako se svi ti komadi međusobno uklapaju.

Redatelja Simona McQuoida prema scenariju od Greg Russo, Mortal Kombat zvijezde su Ludi Lin kao Liu Kang, Mehcad Brooks kao Jax,  Tadanobu Asano kao Raiden, Sisi Stringer kao Mileena, Joe Taslim kao Sub-Zero i Lewis Tan u za sada ne otkrivenoj ulozi.

Mortal Kombat reboot film dolazi u kina 05. ožujka 2021. godine.

Similar Posts