Michael Myers protiv Jason Voorheesa u odličnom fanovskom filmu

Michael Myers protiv Jason Voorheesa u odličnom fanovskom filmu

Godinama nakon što su se Jason Voorhees i Freddy Krueger sukobili i godinu dana nakon kritički dobro prihvaćenog nastavka/reboota Halloween franšize, YouTuberi s kanala Radical Talent su napravili kratki fanovski film ‘bez budžeta’ koji sukobljava Voorheesa protiv Halloween negativca Michael Myersa. Naziva Michael vs. Jason: Evil Emerges, film ima preko 1.8 milijuna pregleda od kada je uploadiran prije manje od tjedan dana i uglavnom vrlo pozitivne odgovore gledatelja na YouTube. Radical Talent uzima tu dobru volju u komentarima i traži ideje za nastavak.

Michael Myers protiv Jason Voorheesa u odličnom fanovskom filmu

U posljednjem Halloween filmu, “Laurie Strode dolazi do njezina konačnog suočavanja s Michaelom Myersom, maskiranom osobom koja ju je proganjala otkad je jedva izbjegla njegovu ubojitu pohod na Noć vještica prije četiri desetljeća.”

Što se tiče Jasonove strane, filma iz njihovog serijala nije bilo zadnjih 10 godina, od kada je 2009. godine pokušan reboot franšize. Postoje filmovi, tv serije, i video igre sve glasine o navodnom razvoju, međutim za sada ništa od toga nije potvrđeno.

Ako ste ljubitelji jednog i/ili drugog kultnog horor negativca, ovo je fanovski film koji ne smijete propustiti, pogledajte ga u nastavku.

Similar Posts