'The Witcher' Netflix serija procurio video prikazuje Triss Merigold

‘The Witcher’ Netflix serija procurio video prikazuje Triss Merigold

The Witcher Netflix serija se trenutno snima u Poljskoj, odakle je originalna serija knjiga potekla i gdje je jedna od najomiljenijih franšiza svih vremena. Kao rezultat toga, mnogo obožavatelja gleda dok se serija snima, a u nekim slučajevima, snimaju scene sa seta i tijekom uzimanja odmora. U ovom novom videu koji je procurio na internet, imamo priliku vidjeti Anna Shaffer kao Triss Merigold, jednu od Geraltovih ljubavnih interesa i jednu od istaknutijih likova u seriji.

Kada je Shaffer izabrana za ulogu Merigold, mnogo se fanova pitalo što Netflix planira učiniti s Shafferinom kosom. Triss je poznata po svojoj živoj crvenoj kosi, koju Shaffer nema. Mnogi su nagađali da će nositi periku ili će joj kosa biti obojena, ali čini se da je Netflix odlučio zadržati Shafferinu prirodnu boju kose i njezin kovrčav stil. Nova snimka otkriva da barem nema dramatičnog bojanja kose i perike, ali izgleda da tamo može biti nijanse crvene boje. Teško je reći. Meni se čini da je kesten, što uglavnom znači smeđa s nijansom crvene boje, ali moguće je da sam u krivu. Pogledajte u videu ispod.

Zagriženi obožavatelji serije su uglavnom bili zadovoljni izgledom, a mnogi su smatrali da je Netflix dobro odlučio Shafferovoj kosi dati više boje kestena. Kao što možda znate, jedna od stvari na koju se Triss najviše ponosi je njezina kosa i rekao bih da je ovo dobro napravljeno sa Shaffer, koji definitivno ima najbolju kosu na setu.

The Witcher Netflix serija izlazi kasnije ove godine. U trenutku pisanja, Netflix nije puno imao za reći o ovoj TV adaptaciji, niti je pustio trailer, kao ni datum izlaska serije. Međutim, s približavanjem završetka snimanja prve sezone, to bi se moglo uskoro promijeniti.

Similar Posts