J.J. Abrams potvrdio da se Emperor Palpatine vraća u 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

J.J. Abrams potvrdio da se Emperor Palpatine vraća u ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’

Sada je i službeno! Taj nevjerojatan, opsjednut smijeh na kraju trailera za Star Wars: The Rise of Skywalker zaista potvrđuje da se Emperor Palpatine vratio, a J.J. Abrams ne može biti sretniji što se to nije otkrilo prije ovog trailera.

Redatelj i jedan od scenarista Episode IX je razgovarao s James Dyer od Empire Magazine nakon panela na Star Wars Celebration, te je potvrdio da se glumac Ian McDiarmid vraća za posljednji film u Skywalker Sagi.

Činjenica da je tako velika tajna ostala skrivena od fanova nije mala stvar, pogotovo u ovom vremenu spojlera koji dominiraju razgovorima na društvenim mrežama. Ali s McDiarmidovim povratkom, motori špekulacija opet mogu startati.

Glumac se osobno pojavio na pozornici nakon što je trailer završio, ostavljajući malo dvojbe oko svoje umiješanosti nakon Palpatineovog kultnog smijeha na samom kraju. McDiarmid, u njegovom ozbiljnom Palpatine glasu, jednostavno je izjavio, “Roll it again,” dobivajući navijanja iz publike prije nego je trailer ponovno prikazan.

Mi nemamo baš nikakvog pojma zašto se Sith Lord ponovno vratio, ali vrlo vjerojatno ćemo saznati u mjesecima do premijere.

J.J. Abrams potvrdio da se Emperor Palpatine vraća u 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Star Wars: The Rise of Skywalker će vratiti klasičan prikaz već viđen u franšizi, ponovno koristeći skokove u vremenu između filmova. Star Wars: The Last Jedi je jedini film u sagi koji je nastavio trenutke nakon što je prošli završio.

“Film ne nastavlja odmah tamo gdje je prošli završio,” Abrams je rekao tijekom panela na Star Wars Celebration. “Neko vrijeme je prošlo. Ovaj film je avantura na koju grupa zajedno kreće. Jedna od sjajnih stvari za raditi na ovom filmu je dinamika između svih likova. Oni su sjajni zajedno, i to je nešto oko čega sam uzbuđen da svi vi vidite.”

Sigurno ćemo saznati više o povratku Palpatinea kako se datum izlaska Star Wars: The Rise of Skywalker filma bude približavao. Episode IX izlazi 20. prosinca 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...