James Gunn otkriva hoće li se Batman pojaviti u ‘The Suicide Squad’

James Gunn otkriva hoće li se Batman pojaviti u ‘The Suicide Squad’

James Gunn je nedavno odgovorio fanu koji ga je upitao hoće li se Batman pojaviti u nadolazećem The Suicide Squad filmu. Guardians of the Galaxy redatelj James Gunn trenutno razvija novi Suicide Squad film za Warner Brothers, s produkcijom koja treba započeti kasnije ove godine, kako bi film bio spreman za izlazak 2021. godine. Dok su detalji radnje pod velom tajnosti, James Gunn je nedavno odgovorio jednom fanu na pitanje hoće li se Batman pojaviti u filmu.

Na svojoj službenoj Instagram stranici, James Gunn isključio je nagađanja da će Batman nastupiti u The Suicide Squadu, rekavši da će se njegov DC Films projekt fokusirati na titularni tim supernegativaca. Ispod možete vidjeti što je filmaš imao za reći o mogućem pojavljivanju Batmana u njegovom Suicide Squad filmu.

Prvi Suicide Squad film prati tim supernegativaca koje je vlada regrutirala za opasnu crnu misiju u zamjenu za smanjene kazne. Glumačka ekipa je obuhvaćala: Will Smith kao Deadshot, Margot Robbie kao Harley Quinn, Viola Davis kao Amanda Waller i Jared Leto kao The Joker. On je u najboljem slučaju zaradio mješovite recenzije, ali je postao veliki pogodak za Warner Bros sa svjetskim bruto iznosom od 746,8 milijuna dolara.

Suicide Squad 2 otkriveni likovi

Očekuje se da James Gunn donese novi pogled na ekipu supernegativaca, s Idris Elbom koji će glumiti novog lika, Jai Courtney će reprizirati svoju ulogu kao Captain Boomerang, Joel Kinnaman će ponovno glumiti Rick Flag, David Dastmalchian će glumiti kao Polka-Dot Man i Viola Davis se vraća kao Amanda Waller. John Cena je navodno u razgovorima oko za sada ne otkrivene uloge.

Warrior redatelj Gavin O’Connor je bio povezan s režiranjem i pisanjem scenarija za verziju nastavka Suicide Squad filma u kojem su trebali glumiti Jared Leto i Will Smith, ali to više nije slučaj. Glasine su bile da se raniji nacrti skripte fokusiraju na misiju tima u kojoj trebaju pronaći zastrašujuće novo Oružje za Masovno Uništenje što je zapravo trebao biti Dwayne Johnsonov Black Adam.

The Suicide Squad dolazi u kina 06. kolovoza 2021. godine, a čim saznamo nešto novo o filmu ćemo vas izvijestiti.

Similar Posts