Chris Pratt podijelio video sa snimanja svog novog SF filma 'Tomorrow War' u kojem je i J.K. Simmons

Chris Pratt podijelio video sa snimanja svog novog SF filma ‘Tomorrow War’ u kojem je i J.K. Simmons

Iako je svjetski poznati filmski glumac, Chris Pratt (Jurassic World: Fallen Kingdom, MCU) uvijek se čini toliko prizemljen. On je simpatični šaljivac koji, čini se, nikada ne uzima stvari previše ozbiljno, uključujući i sebe. Ako trebate bilo kakve dokaze o ovoj činjenici, ne morate tražiti dalje od Prattovog najnovijeg snimljenog videa sa seta filma The Tomorrow War. Ovaj znanstveno-fantastični akcijski film se trenutno snima na Islandu, a u ovom Instagram postu Pratt nudi nekoliko geoloških opažanja koja više nego vjerojatno nisu točna:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

So grateful to the people of Iceland and to the beautiful scenery that will make its way into @thetomorrowwar Unreal!

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

Ako se dosljedno družite na nižim temperaturama, vjerojatno vam jedino preostaje smisao za humor. Na temelju njihovih izraza i boja prilično sam siguran da Pratt i J.K. Simmons (također u videu) očajnički želi da špilja vodi u Modesto u Kaliforniji.

Island je postao mjesto za mnoštvo produkcija u posljednjih petnaestak godina. HBO Game of Thrones se snimao tamo tijekom čitave serije. Osim toga, filmovi poput Batman Begins, Interstellar i Star Wars: The Force Awakens su svi snimani tamo. Ima nešto veličanstveno u krajoliku, što čak i Pratt priznaje u videu usprkos lažnoj šali.

Moram reći da je dobro vidjeti Chrisa Pratta uključenog u projekt koji nije animiran, u MCU ili koji ne uključuje genetski klonirane dinosaure. Osim ovogodišnjeg The Kid filma, moramo ići sve do 2016. godine i filma Passengers kako bi našli Pratta u filmu koji nije jedno od te tri gore nabrojane stvari.

Chris Pratt podijelio video sa snimanja svog novog SF filma 'Tomorrow War' u kojem je i J.K. Simmons

Priča filma The Tomorrow War smještena je u budućnost gdje ljudska rasa gubi u ratu s izvanzemaljcima. Kako bi preokrenuli stvari u svoju korist, znanstvenici dovode vojnike iz prošlosti kako bi se borili u ratu!

Chris Pratt kaže da ćemo uskoro saznati puno više informacija o The Tomorrow War filmu, a nadamo se i datum izlaska. On će vrlo skoro započeti s promocijom svog novog Pixar filma Onward, a uskoro bi trebao započeti i snimanje na Jurassic World 3. Nakon toga će valjda biti spreman započeti raditi na Guardians of the Galaxy Vol. 3.

The Tomorrow War bi trebao doći u kina na Božić 2020. godine.

Similar Posts