Trailer: Fuller House (2016-2020), Sezona 5

Trailer: Fuller House (2016-2020), Sezona 5

Netflix je objavio prvi trailer za petu i posljednju sezonu obiteljskog sitcoma Fuller House koja je nastavak popularnog sitcoma Full House iz ’80ih i ’90ih.

Datum izlaska: 6. prosinac 2019.

Žanr: Komedija, obiteljski

Kreator: Jeff Franklin

Glumačka postava: Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion, Elias Harger, Soni Nicole Bringas, Dashiell i Fox Messitt, Juan Pablo Di Pace, Scott Weinger, John Brotherton, Adam Hagenbuch

Sinopsis: Nakon što je Stephanie ostvarila svoju želju za majčinstvom, u kuću Tannerovih dolazi novi, još uvijek neimenovani član. Dok D.J. i njezina prijateljica Kimmy pomažu Stephanie da se snađe u ulozi majke, Stephanin zaručnik i Kimmyin brat Jimmy luta uokolo po svijetu i Stephanie nije sigurna može li se na njega osloniti. Za to vrijeme, D.J. pokušava održati svoju vezu sa svojom srodnom dušom iz srednje škole – Steveom, dok njezina tri sina i Kimmyina kćer se susreću sa klasičnim problemima svoje generacije.

Trailer: Fuller House (2016-2020), Sezona 5

Netflix je 2016. odlučio oživjeti popularni sitcom Full House koji je započeo krajem ’80ih te kroz sljedeće desetljeće postao jedan od najomiljenijih family sitcoma kojeg dobro poznaju i današnje generacije. Gotovo cijela glumačka postava iz originalne serije se vratila, te je došlo vrijeme da sljedeća generacija Tannerovih odgaja svoju djecu. D.J. sada ima 40 godina, prije početka serije je ostala udovica te ima tri sina različitih generacija. Njezina sestra se vratila kući iz Londona da joj pomogne, a u kuću se uskoro uselila i D.J.-ina najbolja prijateljica Kimmy sa svojom kćeri Ramonom. Puna kuća je sada postala još punija. Bob Saget, John Stamos i Dave Coulier su se također vratili kroz povremena pojavljivanja. Lori Loughlin smo prethodne četiri sezone opet gledali kao ujnu Becky, ali je glumica prije snimanja pete sezone dobila otkaz zbog privatnog skandala. Scott Weinger se vratio kao Steve, D.J.-ina ljubav iz mladosti. Jedini lik iz originalne serije koji se nije vratio je Michelle, iako je više puta spomenuta. Od novih glumaca su najzapaženiji John Brotherton, Adam Hagenbuch i Juan Pablo Di Pace, a uz čitav tucat novih likova, topla obiteljska atmosfera je prožeta kroz cijelu seriju.

Peta sezona će se sastojati od 18 epizoda, sa prvih devet koje izlaze 6. prosinca, dok će drugih devet stići tek 2020. Prošla sezona je po našem mišljenju bila najlošija dosad, tako da se nadamo da će ovaj popravni ispit u obliku zadnje sezone donjeti jedno fino i obiteljsko finale.

Trailer prvog dijela pete sezone:

Similar Posts