Trailer: White Lines (2020-)

Trailer: White Lines (2020-)

Stigao je prvi trailer za nadolazeću Netflixovu krimi, misterija seriju od Money Heist kreatora, White Lines.

Datum izlaska serije White Lines:

15. svibanj 2020.

Žanr serije:

Drama, misterija, krimi

Kreator:

Álex Pina

Glumci:

Guillermo Lasheras, Pedro Casablanc, Javier Garrido García

Radnja ukratko:

Žena pokušava razriješiti tajanstvenu smrt svog brata, slavnog DJ-a koji je nestao s Ibize prije mnogo godina.

Trailer: White Lines (2020-)

White Lines je krimi drama sastavljena od deset epizoda, dolazi od kreatora Money Heist, Alex Pina, a izgleda jednako zarazna kao i njegov prethodni rad.

Priča serija White Lines započinje kada je pronađeno tijelo poznatog Manchesterskog DJ-a pronađeno 20 godina nakon njegovog misterioznog nestanka s Ibize. Kada se njegova sestra vrati na predivni Španjolski otok kako bi saznala što se dogodilo, istraga ju vodi kroz uzbudljiv svijet plesnih klubova, laži i zataškavanja, prisiljavajući je da se suoči s mračnijim stranama vlastitog lika na mjestu gdje ljudi žive život na rubu.

I dok su već priča serije White Lines i performanse u traileru dovoljne da navuku gledatelje na seriju, okruženje također igra ulogu. Glamurozna postavka Ibize pruža nekoliko upečatljivih vizuala koje nadopunjuju ono što se događa u određenim scenama, zadirkujući gledatelje koji su zaglavili u zatvorenom prostoru do svoje sljedeće fantastične destinacije za odmor.

Laura Haddock (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Juan Diego Botto (Good Behavior), Marta Milans (Shazam!), te mnogi drugi glume u ovoj novoj Netflixovoj seriji.

White Lines dolazi na Netflix 15. svibnja.

Trailer serije White Lines:

Similar Posts