Hunger Games (Igre Gladi) Prequel knjiga stiže 2020; Lionsgate planira novi film

‘The Hunger Games’ prequel film u izradi

Lionsgate je najavio da je ‘The Hunger Games’ prequel film i službeno u izradi za studio.

Prošlog ljeta, stigli su izvještaji da Lionsgate radi zajedno s The Hunger Games autoricom trilogije Suzanne Collins u nadi da bi mogli razviti novi film temeljen na njezinoj nadolazećoj prequel noveli naziva The Ballad of Songbirds and Snake.

Sada, Lionsgate je potvrdio da je ovaj prequel film zaista u izradi s redateljem Francisom Lawrenceom, scenaristom Michaelom Arndtom i producenticom Ninom Jacobson.

The Hunger Games prequel film će se fokusirati na 18 godišnjeg Coriolanusa Snowa puno prije nego je postao tiranski predsjednik Panema. Opisan kao zgodan i šarmantan mladić čija je obitelj imala teške probleme, Coriolanus Snow izabran je za mentora Desetih Igara gladi i vidi ovo kao šansu da promijeni svoju sreću. Na njegovo neugodno iznenađenje, imenovan je mentorom osiromašenog djevojačkog District 12.

Originalna trilogija je pratila uspon popularnosti Katniss Everdeen na televizijskoj borbi do smrti pod nazivom The Hunger Games i njezinu naknadnu vodeću ulogu u ustanku protiv fašističke vlade. Lionsgate je objavio četiri filma temeljenim na tim knjigama, koji su ukupno zaradili gotovo $3 milijarde.

Veselite li se novom filmu iz The Hunger Games franšize?

Druge je zanimalo i ovo...