Halle Bailey je Ariel u Disneyjevom The Little Mermaid remake filmu

Halle Bailey je Ariel u Disneyjevom The Little Mermaid remake filmu

Disneyjeva nadolazeća igrana adaptacija filma The Little Mermaid je pronašla svoju Ariel, jer je Disney službeno objavio da je Halle Bailey izabrana za ulogu. Hailey je možda najpoznatija po polovici hip hop dua Chloe x Halle i od tada se upustila u glumu, te se nedavno pojavila u TV seriji Grown-ish.

Nadalje potvrđujući izbor Halle Bailey za glavnu ulogu, Marshall je pojasnio ovu odluku. “Nakon dugotrajne potrage, bilo je posve jasno da Halle posjeduje tu rijetku kombinaciju duha, srca, mladosti, nevinosti i suštine – uz slavni glas pjevanja – sve unutarnje kvalitete potrebne za igranje ove ikoničke uloge,” kaže redatelj o Bailey. Očekujemo uskoro saznati i druge izbore glumaca za ovaj film, najveće pitanje koje sada fanovi imaju je tko će glumiti Princa Erika?

Halle Bailey je Ariel u Disneyjevom The Little Mermaid remake filmu

Prije par dana smo pisali da je Melissa McCarthy prvi izbor za glumiti zlu morsku vješticu Ursulu. Iako još nije službeno potvrđeno, ona je u pregovorima s Disneyjem i dobila je veliku potporu fanova diljem svijeta.

Prije nego je Bailey potvrđena za ovu ulogu, Disney je razmatrao još nekoliko glumica, od kojih su najviše šansi imale Jane Levy (Don’t Breathe) i Zendaya Coleman (Spider-Man: Far from Home), dok je Lindsay Lohan javno pokušavala dobiti tu ulogu.

Redatelja Rob Marshalla, film produciraju Marshall, John DeLuca, Marc Platt i Lin-Manuel Miranda. Produkcija na filmu treba započeti početkom 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...