Leonardo DiCaprio & Quentin Tarantino ponovno zajedno u nadolazećem filmu! - Svijet filma

Leonardo DiCaprio & Quentin Tarantino ponovno zajedno u nadolazećem filmu!

Leonardo DiCaprio je prvi potvrđeni glumac za novi film redatelja Quentin Tarantina, u još bez naziva filmu koji će se odvijati 1969 godine!

Njih dvojica su prije radili na Tarantinovom krvavom westernu, Django Unchained. DiCaprio je glumio glavnog negativca u tom filmu Calvin Candie. Iako je DiCaprio neslavno posjekao svoju ruku tijekom snimanja (i nastavio dalje), ta uloga mu je donijela jednu od njegovih mnogih nominacija za Oscara. DiCaprio nije dobio Oscara za ulogu u filmu Django Unchained, iako su mnogi mislili da bi trebao.

Međutim, DiCapriova nova uloga  u Tarantinovom filmu će biti prva nakon što je osvojio Oscara za najboljeg glavnog glumca u filmu The Revenant. Ostaje vidjeti, očigledno, hoće li ova nova uloga donijeti DiCapriju novog Oscara. Međutim, znajući o čemu se film radi i Tarantinovu umiješanost, zvuči kao potencijalni natjecateljski film. Iako Tarantinov rad nije bio uvijek omiljen od Akademije, on je do sada već osvojio dva Oscara za svoj scenarij.

Prema Deadline, DiCaprio je sada potvrdio da će biti u sljedećem Tarantinovom filmu. Dogovor još nije do kraja potvrđen, ali to bi se trebalo dogoditi u skorijoj budućnosti. Film još nema naziva, ali njegov datum izlaska je simboličan jer izlazi točno na 50tu godišnjicu ubojstva Sharon Tate od strane Manson obitelji. Margot Robbie je ponuđena uloga Sharon Tate, iako Tarantino tvrdi da film neće biti o Manson obitelji. Navodno bi trebao biti sličan Pulp Fiction filmu, koji se samo odvija u vrijeme Mansonovih ubojstava u Hollywoodu.

DiCaprio i Robbie nisu jedini koji se povezuju s ovim filmom, osim njih tu su i Tom Cruise, Brad Pitt, te nam Variety donosi da Tarantino želi vidjeti i Al Pacina u filmu, te da je čak napisao posebnu ulogu pravljenu samo za ovog glumca veterana.

Sony je pobijedio druge dvije filmske kuće – Warner Bros. i Paramount – za prava distribucije Tarantinovog novog filma. Tarantino je navodno tražio studio koji će najbolje moći izdati njegov film internacionalno, kao i udovoljiti njegovim velikim zahtjevima, koji navodno uključuju i veliku budžet za film. Prema nekim glasinama, budžet filma je oko $100 milijuna.

Osim toga, Tarantino je tražio prvu zaradu od filma, što znači da će dobiti dio zarade filma prije nego ona bude oporezivana. Također je zatražio i ‘final cut’ filma, što je kako se čini preplašilo neke studije, ali Sony s time nije imao problema.

Potvrđeno je da će se i producent Harry Pottera, David Heyman, pridružiti Tarantinovom filmu kao producent.

Redatelj je odlučio da datum izlaska filma bude na 50tu obljetnicu Tate ubojstava, što je pogodno s obzirom na to da se film djelomično veže za tu priču, a datum izlaska je 09. kolovoz 2019 godine.

Druge je zanimalo i ovo...