Samuel L. Jackson tek treći najprostiji filmski glumac, prestigle ga dvije velike zvijezde

Samuel L. Jackson tek treći najprostiji filmski glumac, prestigle ga dvije velike zvijezde

Suprotno uvjerenjima mnogih, Samuel L. Jackson nije najprostiji Hollywoodski glumac, a pretekle su ga čak dvije proste zvijezde. Iako je on vjerojatno najpoznatiji po tome, ove zvijezda Marvelovog Filmskog Svemira ipak nije na broju 1 po prostotama.

Prema Buzz Bingo, Jonah Hill je psovao više od bilo koga drugog u karijeri. Ta stranica je provela istraživanje na više od 3500 filmova i skrojila ove brojke. S Martin Scorseseovim filmom The Wolf of Wall Street koji sadrži najviše psovki, nije iznenađenje da je Hillova uloga kao Donnie Azoff pomogla katapultirati ga na vrh liste glumaca koji najviše psuju u filmovima.

Samuel L. Jackson je možda poznat po svom poganom jeziku, ali prema statistikama, zvijezda je na trećem mjestu. Leonardo DiCaprio uzima drugu poziciju, također zahvaljujući ulozi u The Wolf of Wall Street, zajedno s drugim R-rated filmovima poput Django Unchained. DiCaprio i Jackson su zajedno glumili u Django Unchained, međutim, DiCapriov Calvin Candie je dobio većinu psovki u tom filmu.

Hill je možda iznenađujuć pobjednik, ali on je izvikivao proste riječi još od filmova Superbad i Sausage Party. Zapravo, Hill je daleko od svoje konkurencije po prostim riječima, koji je do sada nakupio 376, dok ih DiCaprio ima 361 i Jackson 301. Kada gledamo brojke koliko je puta glumac psovao po 1000 izgovorenih riječi, Hill je opet na prvom mjestu s prosjekom od 22.9. Jackson je onda na osmom mjestu s navodnih 6.9 prostota na 1000 riječi.

Nadalje, lista slavnih koji puno psuju na filmovima je sljedeća, Adam Sandler na četvrtom, Al Pacino na petom, Denzel Washington na šestom, Billy Bob Thornton sedmi, Seth Rogen osmi, Bradley Cooper deveti i Danny McBride upotpunjuje Top 10.

Druge je zanimalo i ovo...