Prve slike iz The Stand mini-serije prikazuju Skarsgarda kao Randalla Flagga

Prve slike iz The Stand mini-serije prikazuju Skarsgarda kao demonskog Randalla Flagga

Ako su neki od najčešćih pojmova u vašim tražilicama “Netflix mini serije”, “HBO GO mini serije” i slično, donosimo sjajne vijesti. Stigle su prve slike iz CBS All Access mini-serije The Stand, nove adaptacije Stephen Kingove pandemijske/post-apokaliptične novele, a pokazuju nam Alexandera Skarsgarda kao demona iz pakla Randalla Flagga i Whoopi Goldberg kao dobronamjernu Majku Abagail, donosi Vanity Fair.

Priča The Standa prikazuje što se događa kada virus, umjetno stvoreno biološko oružje koje izmakne kontroli, briše oko 99 posto ljudske populacije. Oni koji ostanu ostavljeni su izboru da slijede svoje temeljnije, iskonske nagone ili zajedno rade na izgradnji nečeg dobrog. Tu se Randall i majka Abagail koji se nalaze u suprotnim kampovima.

“Flagg je tako šarmantan i tako je zgodan i tako moćan – mislim na zaista moćan, sposoban izvesti razna čuda u kojima bi mogao levitirati i posjeduje ove stvarne moći,” Taylor Elmore, koja vodi seriju zajedno s Benjaminom Cavell, rekla je za Vanity Fair. “A ipak mu je potrebna ta privrženost i takva vrsta štovanja od strane onih koje su ga pozvali. Njemu je potrebno da neprestano pokazuju kako su mu zahvalni.”

Cavell očigledno povezuje seriju s našom trenutnom stvarnošću: “A nešto je u osnovi slabo u tome. Podsjeća li vas na nekoga koga poznajete?”

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FIRST LOOK: Stephen King’s #TheStand is coming to life once again. Starring Alexander Skarsgård, Whoopi Goldberg, James Marsden, and legions more, the upcoming limited series adaptation—which was in production just as COVID-19 hit—puts a new spin on the author’s legendary plague novel. “It’s about the fundamental questions of what society owes the individual and what we owe to each other,” says showrunner Benjamin Cavell. “Over the last however-many years, we have sort of taken for granted the structure of democracy. Now, so much of that is being ripped down to the studs. It’s interesting to see a story about people who are rebuilding it from the ground up.” See more at the link in bio.

Objavu dijeli Vanity Fair (@vanityfair)

Majka Abigail, 108-godišnja proročica suočena sa sumnjama, “je vrlo, vrlo pravedna i vrlo dobra. Ali čini mi se puna mana ja mislim,” rekao je Goldberg. “Ja se borim s time da je ne učinim Čarobnom crnkinjom, jer je komplicirana.”

Fotografije otkrivaju i Odessu Young kao Frannie Goldsmith, buduću majku imunu na bolest; Owena Teague kao Franniein susjed Harold Lauder; Jovan Adepo kao glazbenik Larry Underwood; Heather Graham kao bivša njujorška članica visokog društva Rita Blakemoor; i Nat Wolff kao zatvorenik Lloyd Henreid, kojeg je Flagg posjetio kada mu je bio potreban.

Ali tu su još i Henry Zaga kao Nick Andros, Amber Heard kao Nadine Cross, Greg Kinnear kao Glen Bateman, i James Marsden kao Stu Redman kojima se možemo također radovati.

Premijerni datum za The Stand nije najavljen, mada se očekuje da će ga CBS All Access predstaviti kasnije ove godine.

Druge je zanimalo i ovo...