Henry Cavill kaže da ga Witcher neće spriječiti od Superman uloge

Henry Cavill kaže da ga Witcher neće spriječiti od Superman uloge

Henry Cavill donosi još jednog fanovima omiljenog heroja na ekrane u obliku Witcherovog Geralta, uloge koju će igrati u Netflixovoj seriji. Međutim, mnogi će ga uvijek gledati kao DC-ijevog Supermana, a mnogi od tih obožavatelja se također nadaju da njegovi dani kultnog DC heroja još uvijek nisu završeni, iako je njegova uloga bila upitna još od razočaravajućeg Justice League filma, a pregovori se jedino odvijaju preko društvenih medija u vezi toga hoće li on i dalje ostati Kal-El.

Cavill je bio jasan i rekao da bi ponovno volio glumiti tu ulogu, a u novom intervju za Radio Times, upitan je hoće li ga njegova uloga u The Witcher seriji udaljiti od repriziranja Superman uloge, a on je jasno rekao da neće.

“Morate imati na umu da bez obzira koje ću filmove raditi sljedećih nekoliko godina, uvijek se mogu ugurati dva filma u jednu godinu,” Cavill je rekao. Onda je upitan ima li šanse da će utjeloviti još jednom Supermana, a Cavill je referencirao na njegov poznati simbol, jedan koji je otkriveno da ima značenje ‘nade’ u Man of Steel.

“Mislim, to je ono što znači, zar ne?” Cavill nas zadirkuje.

Ubrajamo se među one koji se nadaju da će se to na kraju dogoditi, jer je Cavill bio fantastičan Superman. Mnogi nisu imali problema s njim u ulozi, samo filmovima u kojima se pojavio, ali voljeli bismo ga još jednom vidjeti.

Biste li i vi voljeli vidjeti Cavilla još jednom s velikim slovom S na prsima?

Similar Posts