Solo Joker film bi mogao početi snimanje u 2018! - Svijet filma

The Joker – Film u izradi

The Joker film će biti priča postanka legendarnog DC negativca. Jared Leto neće glumiti Jokera!

U tekstu glasajte za vama najdražeg Joker glumca.

The Joker - Film u izradi
The Joker – Heath Ledger!

Film koji prikazuje priču postanka, Batmanovog glavnog negativca, Jokera je u ranoj fazi izrade, a redatelj filma će navodno biti Todd Phillips, redatelj The Hangover filmova.

Kako saznajemo film je u ranoj izradi od strane Warner Bros. i DC, s Phillipsom kao redateljem i jednim od scenarista, zajedno sa Scott Silverom, koji je napisao Eminemov 8 Mile. Scorsese bi navodno trebao biti još jedan redatelj uz Phillips, prema Deadline.

The Joker - Film u izradi
The Joker – Jared Leto

Jared Leto navodno neće imati nikakve veze sa ovim filmom, niti će njegova verzija Jokera biti ikako povezana. On bi se i dalje trebao pojaviti u filmovima DC svemira, poput Suicide Squad 2, ali ne i u ovoj verziji. Ovaj film The Joker je zamišljen kao samostalan film, koji neće biti povezan sa ostatkom DC svemira.

Film je navodno fokusiran na rane 80′ u Gotham City, koji je pun nasilja. The Joker je do sada imao nekoliko filmskih izvedbi, osim Leto, glumili su ga Jack Nicholson i Heath Ledger, koji je posmrtno dobio Oscar za svoju izvedbu u filmu Christopher Nolana, The Dark Knight.

The Joker - Film u izradi
The Joker – Jack Nicholson

Phillips, osim The Hangover filmova, nedavno je režirao War Dogs sa Jonah Hill i Miles Teller.

Mada sam veliki ljubitelj Jokera, mislim da je DC filmski svemir jedna velika zbrka. U onom glavnom dijelu, filmove rade na brzinu i bez logike (vjerojatno pokušavaju stići Marvel), a u trenutku pravljenja tog svemira, oni odluče napraviti “drugog” Jokera, jednog od najzanimljivijih likova, a uz to imamo i trećeg Jokera u seriji Gotham! Više bi mi se svidjela ideja zamjene Jared Leta kao Jokera jer je jednostavno očajan, mada ni to ne bi bilo dobro, ako su krenuli sa nečim, trebalo bi se držati toga i što ne valja probati popraviti.

 

Hoćete li pratiti novu The Walking Dead spin-off seriju?

Similar Posts