2021. biti će ultimativna Marvel v DC filmska borba

2021. biti će ultimativna Marvel v DC filmska borba

Marvel i DC se spremaju uči u nove ere njihovih filmskih svemira, i iako se godinama natječu jedni protiv drugih, prava bitka doći će 2021. godine. Marvel Studios Infinity Saga je kulminirala filmom Spider-Man: Far From Home nakon što je dosegla svoju najvišu točku filmovima Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame, s ovim posljednjih filmom koji je označio kraj za većinu originalnih Avengera.

S druge strane, DC prošireni svemir filmova prolazi kroz prijeko potrebnu promjenu nakon što se njihov prvi val filmova nije izveo kako se očekivalo. Nadolazeći DC filmovi uključuju likove iz prošlih avantura (poput Harley Quinn, Wonder Woman i Aquaman), novu verzije voljenih superheroja (The Batman) i dugo očekivane naslove (Black Adam). Marvel je već dugi niz godina ispred njih, sa svojim filmskim svemirom koji je počeo filmom Iron Man 2008. godine, dok je DC čekao nešto duže i službeno se pridružio borbi filmom Man of Steel iz 2013. godine.

Naravno, bilo je godina u kojima su objavljena izdanja iz oba studija, ali ništa u usporedbi s onim što nam stiže 2021. godine. Marvel i DC imaju zakazane zanimljive filmove za tu godinu i tada će biti prava bitka između njih dvoje.

MARVEL STUDIOS 2021 FILMOVI

2021. biti će ultimativna Marvel v DC filmska borba

Marvel Studios je navikao izbacivati dva do tri filma godišnje, a ako sve bude išlo prema planu, 2021. će im biti najzaposlenija godina. Marvelova Faza 4 će započeti 2020. godine filmovima Black Widow i The Eternals, a filmovi sačuvani za 2021. godinu će uključivati nova lica i heroje koji se vraćaju za još jednu novu avanturu. Prvi na redu je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, prati ga Doctor Strange in the Multiverse of Madness, treći je upravo treći Spider-Man film i za kraj dolazi Thor: Love and Thunder. I dok su Doctor Strange i Thor fanovima najdraži filmovi, najveće Marvelovo izdanje 2021. godine će najvjerojatnije biti Spider-Man, pogotovo nakon svih problema kroz koje su prošli kako bi ga ponovno dobili.

DCEU 2021 FILMOVI

2021. biti će ultimativna Marvel v DC filmska borba

DC je ciljao na najviše dva filma godišnje, a taj trend je započeo 2016. godine filmovima Batman v Superman: Dawn of Justice i Suicide Squad. Ali stvari se mijenjaju, a 2021. godina će i za DC biti najzaposlenija godina do sada s čak tri filma. The Batman, The Suicide Squad i Black Adam. Njihov zasigurno najveći naslov je The Batman, koji će uvesti Roberta Pattinsona kao titularnog lika kao i druge likove iz Batmanovog svemira koji još nisu bili uvedeni u DC prošireni svemir filmova, poput Catwoman (Zoë Kravitz) i The Riddler (Paul Dano). The Suicide Squad se najavljuje kao odvojeni nastavak David Ayerovog Suicide Squad filma i vratit će neke likove iz prvog filma, a usput će uvesti i neke nove likove u film. Što se tiče Black Adam filma, projekt sada ima datum izlaska, što znači da će se konačno pomaknuti naprijed nakon što je godinama zarobljen u paklu produkcije.

Oba studia donose filmove svojih najvećih superheroja (Spider-Man i Batman), ali također uvode i manje poznate likove (Shang-Chi i Black Adam), koji bi mogli biti ili veliki hitovi ili ostaviti gledatelje ne pretjerano impresioniranim. Svaki ima svoje prednosti, pa iako je Marvel bio uspješniji nego DC prošlih godina, 2021. godina će biti prava filmska borba između ova dva studija, gdje su stvarni pobjednici gledatelji, koji će moći uživati ​​u gomili naslova dvaju najvećih imena svijeta superheroja.

Similar Posts