Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Novi Teenage Mutant Ninja Turtles film u izradi!

Paramount ne želi odustati od Teenage Mutant Ninja Turtles filmske franšize, ali trenutno je još nejasno hoće li ova nova inkarnacija biti reboot ili nastavak. 

Studio je najavio da je novi Teenage Mutant Ninja Turtles film izabrao Andrew Dodge za scenarista, koji je radio na filmu Bad Words u kojem glumi Jason Bateman, inače to mu je jedini projekt do sada. Producenti filma su Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller kroz svoju produkcijsku kuću – Platinum Dunes.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Iz ovog izvještaja se čini kako će se film jednostavno zvati Ninja Turtles, ali još nema službenih potvrda o nazivu, kao ni radnji filma. Teenage Mutant Ninja Turtles franšiza je posljednji puta bila na velikim ekranima 2016. godine, filmom Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, koji je nastavak reboot filma iz 2014. godine. Taj prvi reboot iz 2014. godine je bio dosta uspješan i zaradio je $191 milijun u Americi, te $493 milijuna diljem svijeta. Nažalost nastavak iz 2016. godine nije ponudio iste uspjehe, te je u Americi zaradio samo $82 milijuna, te $245 milijuna diljem svijeta.

Bitno je za naglasiti da su ta dva filma bila prije dolaska trenutnog predsjednika Jim Gianopulos. Čini se kako studio želi franšizu vratiti natrag u pravom smjeru, tako da je malo vjerojatno da će se odlučiti za treći nastavak. Puno vjerojatniji su novi filmovima, s redizajniranim izgledom kornjača, kao i nekim novim pričama kada Turtlese sljedeći puta budemo vidjeli na velikim ekranima.

Ova filmska franšiza je imala velikih uspjeha u prošlosti, pa je tako originalni Teenage Mutant Ninja Turtles film iz 1990. godine zaradio $135 milijuna u Americi, te 202 milijuna diljem svijeta. On je imao još dva nastavka, koji su izašli 1991 i 1993. godine. Franšiza je još jednom bila na velikim ekranima, filmom TMNT u 2007, što im je diljem svijeta donijelo oko $95 milijuna.

Bit će interesantno vidjeti gdje će Paramount odvesti ovu filmsku franšizu. Napišite nam jel bi voljeli vidjeti novi nastavak ili svježi reboot film, koji bi posložio stvari na možda malo drugačiji način?

 

Similar Posts